ο οποίος υπηρετούσε σε μονάδα της 71ης αερομεταφερόμενης ταξιαρχίας «ΠΟΝΤΟΣ» στο Κιλκίς. Ο άτυχος άντρας που ανήκε στο 595 αερομεταφερόμενο τάγμα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έβαλε το υπηρεσιακό του τυφέκιο στο στόμα και αυτοπυροβολήθηκε στις 05:40 τα ξημερώματα της Δευτέρας, ενώ έκανε βάρδια μεταξύ 04 - 06:00 το πρωί.
Οι συνάδελφοί του δεν αντελήφθησαν την πρόθεσή του καθώς λίγο πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα είχε περάσει το περίπολο και χαιρετήθηκαν.
Ο 40χρονος λοχίας ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά.
Κλείσιμο
Δείτε βίντεο:
Θρήνος στο στρατό για την αυτοκτονία του 40χρονου λοχία
Ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνική ψυχαγωγία γράφεται με πρωταγωνιστές που γνωρίζουν καλά πώς να μετατρέπουν τη διασκέδαση σε εμπειρία: Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο όμιλος ΜΚ Group (Μαροσούλη - Κοταρίδη) ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία με πολλαπλές διαστάσεις.