Πενθούν τα Λεχαινά για την τρίχρονη που «έσβησε» ενώ κοιμόταν

Πενθούν τα Λεχαινά για την τρίχρονη που «έσβησε» ενώ κοιμόταν

Η άτυχη μικρή υπέστη μάλλον αναρρόφηση - Οι γιατροί προσπάθησαν να την επαναφέρουν στη ζωή αλλά δεν τα κατάφεραν 

Πενθούν τα Λεχαινά για την τρίχρονη που «έσβησε» ενώ κοιμόταν
Σοκάρει η είδηση του θανάτου της τρίχρονης Εμμανουέλας που πέθανε μέσα στο σπίτι της στα Λεχαινά, το απόγευμα της Τρίτης.

Το κοριτσάκι που πήγαινε στον παιδικό σταθμό, επέστρεψε το μεσημέρι κανονικά όπως κάθε μέρα σπίτι του και κοιμήθηκε. Ο πατέρας του αντιλήφθηκε μετά από λίγο πως το παιδί ανάσαινε με δυσκολία και πως είχε υποστεί αναρρόφηση. Το άτυχο αγγελούδι έχασε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε αρχικά σε παιδίατρο στην περιοχή και στη συνέχεια εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου οι γιατροί δυστυχώς διαπίστωσαν το θάνατό του. 

Οι γονείς κατέρρευσαν όταν άκουσαν από τους γιατρούς πως το παιδί δεν μπορούσε να σωθεί, αφού είχε μεταφερθεί μελανιασμένο στο Κέντρο Υγείας και οι προσπάθειες για να επανέλθει δεν απέδωσαν, καθώς το μικρό κορίτσι είχε «σβήσει» στη διαδρομή. 
Κλείσιμο

Ο πατέρας του -μόνιμος υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας– και η μητέρα του, δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως το παιδάκι τους έφυγε τόσο πρόωρα και τόσο άδικα μέσα από την αγκαλιά τους. Η είδηση έγινε πολύ γρήγορα γνωστή στην τοπική κοινωνία, που συγκλονισμένη προσπαθεί να σταθεί στους δυο γονείς και την οικογένεια, που ήταν ιδιαίτερα γνωστή στην περιοχή. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση αναβλήθηκαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στα Λεχαινά έως την Παρασκευή, σε ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στην οικογένεια της τρίχρονης Εμμανουέλας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης