Αθώες οι οροθετικές γυναίκες

Αθώες οι οροθετικές γυναίκες

«Δεν προέκυψε ουδόλως ότι εκδίδονταν, ουδόλως ότι ερχόντουσαν σε σαρκική επαφή χωρίς χρήση προφυλακτικού», είπε ο Εισαγγελέας στην αγόρευσή του - Μετά την αθωωτική απόφαση, κατηγορούμενες αλλά και ακροατήριο ξέσπασαν σε χειροκροτήματα

Αθώες οι οροθετικές γυναίκες
Ομόφωνα αθώες κρίθηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο οι οροθετικές γυναίκες. Το δικαστήριο με απόφασή του απάλλαξε από όλες τις κατηγορίες τις γυναίκες, ενώ είχε προηγηθεί η πρόταση του Εισαγγελέα: «Δεν προέκυψε ουδόλως ότι εκδίδονταν, ουδολως ότι ερχόντουσαν σε σαρκική επαφή χωρίς χρήση προφυλακτικού με άλλα άτομα, ουδόλως -εκτός της πρώτης κατηγορούμενης- ότι γνώριζαν την οροθετικότητά τους. Προϋπόθεση για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης είναι ο δόλος, η μη χρήση προφύλαξης. Δεν χρειάζεται να επεκταθώ περαιτέρω. Ζητώ να παύσει η ποινική δίωξη για όσες έχουν αποβιώσει και να αθωωθούν οι υπόλοιπες κατηγορούμενες».

Μετά την αθωωτική απόφαση, κατηγορούμενες αλλά και ακροατήριο ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Στις απολογιες τους, οι κατηγρούμενες αρνηθηκαν κατηγοριες. «Με βοηθουσε η οικογενεια μου και κατα καιρους έβρισκα δουλειες για να βρω τα χρηματα. Εκανα πολλες προσπαθειες για να απεξαρτηθω. Πήγα στο ΚΕΘΕΑ και μετα απο 4 χρονια αποφοίτησα...» είπε στην απολογία της μια εκ των κατηγορουμένων και προσέθεσε: «Την οροθετικοτητα την αντιμετώπισα σαν παθηση στην αρχη και μεσα απο το ΚΕΘΕΑ μίλησα για την ψυχολογοκη κατασταση. Αλλα το θυμαμαι μονο το βραδυ που πρπει να παρω το φαρμακό μου και ποτέ αλλοτε μέσα στην ημερα».

Ερώτηση: Γιατι πιστευετε οτι σας προσήγαγαν;
Απάντηση: Γιατί η  εντολη τους ηταν τετοια. Να μαζεψουν ολες τις γυναικες γυρω απο την Ομόνοια. Μαζεψαν 90 - 100 γυναικες αδειασαν οι δρομοι εκεινο το βραδυ. Η αστυνομία συνελαβε ολες τις γνωστες της φυσιογνωμιες εκεινο το βραδυ και ολες ηταν χρήστριες.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης