Μια τραγωδία με θύματα δύο εφήβους, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Μυτιλήνη όταν ένα αυτοκίνητο «βούτηξε» στη θάλασσα στο λιμάνι. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν συνολικά πέντε άτομα, τα τρια εκ των οποίων κατάφεραν να βγουν έγκαιρα από το αυτοκίνητο.
Το τραγικό περιστατικό έγινε λίγα μέτρα από το Παλαιό Δημαρχείο στο ύψος του καφέ «Πανελλήνιον».
Κλείσιμο
Το αυτοκίνητο που κατευθυνόταν από το λιμάνι της Μυτιλήνης προς το Παλαιό Δημαρχείο για άγνωστο λόγο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, χτύπησε στο κράσπεδο της προκυμαίας και βούτηξε μέσα στη θάλασσα δίπλα στο ψαροκάικο που ήταν αραγμένο.
Οι τρεις από τους πέντε επιβάτες που βρίσκονταν στα πίσω καθίσματα κατόρθωσαν να ανοίξουν τις πόρτες πριν το αμάξι να βυθιστεί τελείως.
Αντίθετα οδηγός και συνοδηγός δεν πρόλαβαν με αποτέλεσμα να βρούν τραγικό θάνατο.
Σύμφωνα με πληροφορίες μετανάστες που βρίσκονταν στο σημείο του δυστυχήματος έπεσαν στη θάλασσα και βοήθησαν τους τρεις διασωθέντες,
Τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος ερευνώνται με ένα σενάριο να θέλει να έχει σκάσει το μπροστινό λάστιχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα ο οδηγός λόγω της ολισθηρότητας και της απειρίας του να μην καταφέρει να ελέγξει το όχημα.
Με πληροφορίες από lesvosnews.net και lesvosnews.gr
Δείτε βίντεο:
Τραγωδία στη Μυτιλήνη: Δύο έφηβοι νεκροί όταν αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.