Μυτιλήνη: Αλλοδαποί έκαναν κατάληψη σε σπίτι και έκλεβαν ρεύμα

Μυτιλήνη: Αλλοδαποί έκαναν κατάληψη σε σπίτι και έκλεβαν ρεύμα

Πρόκειται για τέσσερις αλλοδαπούς οι οποίοι τρύπωσαν χωρίς τη συναίνεσή της 42χρονης ιδιοκτήτριας στο σπίτι της

Μυτιλήνη: Αλλοδαποί έκαναν κατάληψη σε σπίτι και έκλεβαν ρεύμα
Ζωή και κότα πέρασαν επί πέντε μερόνυχτα τέσσερις αλλοδαποί στο σπίτι μιας 42χρονης γυναίκας στη Μυτιλήνη, όπου είχαν τρυπώσει χωρίς τη συναίνεσή της  και έκαναν κατάληψη! Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε, έκλεβαν και ηλεκτρικό ρεύμα από το μετρητή του σπιτιού.

Μετά την καταγγελία της ιδιοκτήτριας, οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος συνέλαβαν τους εισβολείς, έναν 23χρονο Ολλανδό, έναν 26χρονο Γάλλο, έναν 19χρονο Παλαιστίνιο και έναν 20χρονο Σύρο. Και οι τέσσερις οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης και σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για διατάραξη οικιακής ειρήνης και κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

*** Στο Αγρίνιο, πάντως, ένας Έλληνας κάτοικος της πόλης έκλεβε... νερό, όπως αποδείχθηκε μετά τη σύλληψή του από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μετά από καταγγελία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης! Ο 33χρονος, που συνελήφθη επ' αυτοφώρω να συνδέει ένα λάστιχο σε παροχή της ΔΕΥΑ και να προμηθεύει παράνομα το σπίτι του με νερό, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης