Bίντεο - ντοκουμέντο από το μακελειό στο κέντρο της Αθήνας για τα μάτια μιας γυναίκας

Bίντεο - ντοκουμέντο από το μακελειό στο κέντρο της Αθήνας για τα μάτια μιας γυναίκας

Ξανά στο προσκήνιο η υπόθεση με τον άντρα κουρδοϊρακινής καταγωγής, ο οποίος σε κατάσταση μέθης, άνοιξε πυρ εναντίον πολιτών

Bίντεο - ντοκουμέντο από το μακελειό στο κέντρο της Αθήνας για τα μάτια μιας γυναίκας
Σειρήνες προκαλούν πανικό στους διερχόμενους. Τρεις άνθρωποι κείτονται στο πεζοδρόμιο τραυματισμένοι. Ο ένας από αυτούς, ο 47χρονος καταστηματάρχης Βαγγέλης Κρεμμύδας υπέκυψε στα τραύματά του.  Υπαίτιος για το μακελειό στο κέντρο της Αθήνας το περασμένο Ιούλιο είναι ένας άντρας κουρδοϊρακινής καταγωγής, o οποίος σκόρπισε τον θάνατο στην συμβολή των οδών Ζήνωνος και Κουμουνδούρου, σε ώρα αιχμής.

Από τις σφαίρες που άρχισαν να πέφτουν σαν «βροχή», τραυματίστηκαν και δύο περαστικοί 53 και 57 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι επέστρεφαν σπίτι από τη δουλειά τους.

Το protothema.gr εξασφάλισε ένα συγκλονιστικό βίντεο - ντοκουμέντο, το οποίο καταγράφει τις προσπάθειες των καταστηματαρχών και των περαστικών να κρατήσουν στη ζωή τον 47χρονο Βαγγέλη Κρεμμύδα.
Ο πιστολέρο κατάφερε και ξέφυγε από τους αστυνομικούς που έφτασαν στην περιοχή, λίγα λεπτά με το μακελειό.
Κλείσιμο


Σχεδόν τρεις μήνες μετά, ο δράστης αναζητείται, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κατάφερε να βγει από τη χώρα, με πιθανότερο προορισμό τη Βουλγαρία.




Συγκλονιστικές εικόνες 

Στο βίντεο που τραβήχτηκε από κινητό τηλέφωνο αποτυπώνονται καρέ-καρέ  ο τρόμος και το σοκ δεκάδων ανθρώπων που είδαν ξαφνικά τρεις ανθρώπους αιμόφυρτους να καλούν σε βοήθεια.

Ήταν Τετάρτη απόγευμα και τα πεζοδρόμια γύρω από το σημείο όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί ήταν γεμάτα από κόσμο.

Διερχόμενοι, εργαζόμενοι στα καταστήματα προσπαθούσαν να κρυφτούν όταν ο δράστης άρχισε να πυροβολεί με μανία.

Ο 47χρονος Βαγγέλης Κρεμμύδας, πατέρας ενός 9χρονου κοριτσιού, χτυπήθηκε στο δεξί μέρος κάτω από τον πνεύμονα. Για αρκετή ώρα είχε τις αισθήσεις του, και οι περαστικοί προσπαθούν να τον κρατήσουν ξύπνιο.  Μια γυναίκα του καθάριζε τα αίματα από το στήθος κι ένας άντρας προσπαθούσε να του κάνει μαλάξεις. «Μη φοβάσαι Βαγγέλη δεν είναι τίποτα» του έλεγαν προσπαθώντας να του δώσουν κουράγιο. Εκείνος πονούσε και ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Λίγα μέτρα πιο πέρα, ένας περαστικός κρατούσε το ματωμένο του γόνατο. Ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του. Όμως εκείνες τις στιγμές του τρόμου, όλοι είχαν πέσει πάνω από τον 47χρονο Βαγγέλη.  Παρά τις προσπάθειας όμως, ο 47χρονος δεν τα κατάφερε. Μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου διαπιστώθηκε ο θάνατό του.


Για μια γυναίκα…


Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το αιματηρό περιστατικό έγινε για μια γυναίκα, φίλη του δράστη, η οποία εργάζεται σε καφενείο της οδού Ζήνωνος. Ο πιστολέρο φέρεται ότι ενόχλησε κάποια στιγμή την κοπέλα, η οποία ζήτησε την παρέμβαση του 47χρονου, ο οποίος, μαζί με έναν συνεργάτη του, απομάκρυναν τον Ιρακινό. Αυτός όμως, επέστρεψε μετά από λίγο με ένα πιστόλι, με το οποίο πυροβόλησε και σκότωσε τον 47χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος ρούχων, ενώ τραυμάτισε τον δεύτερο άντρα και ένα διερχόμενο στα πόδια.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης