Θήβα: Δούλευε για να πληρώνει τους δουλεμπόρους απαγωγείς του

Θήβα: Δούλευε για να πληρώνει τους δουλεμπόρους απαγωγείς του

18χρονος Αφγανός, έμεινε επί ενάμισι μήνα φυλακισμένος στα χέρια  Πακιστανών δουλεμπόρων που τον υποχρέωναν να δουλεύει σκληρά σε διάφορες γεωργικές εργασίες

Θήβα: Δούλευε για να πληρώνει τους δουλεμπόρους απαγωγείς του
Δεν έχει προηγούμενο η υπόθεση απαγωγής που αποκαλύφθηκε σε περιοχή της Θήβας με θύμα έναν 18χρονο Αφγανό, ο οποίος έμεινε επί ενάμισι μήνα φυλακισμένος στα χέρια  Πακιστανών δουλεμπόρων που τον υποχρέωναν να δουλεύει σκληρά σε διάφορες γεωργικές εργασίες και παρακρατούσαν την αμοιβή του!

Ο νεαρός Αφγανός είχε έρθει παράνομα στη χώρα αναζητώντας δουλειά και έπεσε στα δίχτυα ενός άγνωστου προς το παρόν Πακιστανού, που τον οδήγησε στο σπίτι όπου κατοικεί με την υπόσχεση ότι θα του εξασφάλιζε εργασία. Όμως, μαζί με τρεις ομοεθνείς του ηλικίας 27, 26 και 24 χρόνων τον κράτησαν παρά την θέλησή του, παίρνοντας τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και τον ανάγκαζαν να εργάζεται για λογαριασμό τους!

Κάποιοι περίοικοι αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε στο σπίτι- κρατητήριο και ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι έκαναν έφοδο, απελευθέρωσαν τον 18χρονο και συνέλαβαν τους τρεις «δεσμοφύλακες», δυο από τους οποίους βρίσκονταν παράνομα στην Ελλάδα. Σε βάρος των τριών Πακιστανών και του ομοεθνούς τους που αναζητείται, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θηβών άσκησε δίωξη για εμπορία ανθρώπων σε βαθμό κακουργήματος και τους παρέπεμψε στον ανακριτή για να απολογηθούν. 

Κλείσιμο

   

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης