Έκλεψαν πέντε προτομές από το Πνευματικό Κέντρο Αθηνών
Οι δράστες έκλεψαν αρχικά τις ορειχάλκινες προτομές των Κώστα Ουράνη, Άγγελου Τερζάκη, Κωστή Μπαστιά και Γιώργου Θεοτοκά, ενώ την επομένη επέστρεψαν και απέσπασαν την προτομή του Παντελή Χορν
Πέντε προτομές από την υπαίθρια γλυπτοθήκη του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων στο κέντρο της Αθήνας «έκαναν φτερά» πριν μερικές μέρες από αγνώστους.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινής», οι δράστες έκλεψαν αρχικά τις ορειχάλκινες προτομές των Κώστα Ουράνη, Άγγελου Τερζάκη, Κωστή Μπαστιά και Γιώργου Θεοτοκά, ενώ την επομένη επέστρεψαν και απέσπασαν την προτομή του Παντελή Χορν.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα πιθανό είναι να χρησιμοποιήθηκε μηχάνημα για να αφαιρεθούν οι βάσεις και με τροχό αφαιρέθηκαν και οι προτομές. Πιθανολογείται ότι οι προτομές να κατέληξαν σε κάποιο χυτήριο για σκραπ.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.