Ηράκλειο: Νεαρός ξάφρισε οκτώ καταστήματα

Ηράκλειο: Νεαρός ξάφρισε οκτώ καταστήματα

Γλίτωσε τη σύλληψη στις 7 Μαΐου καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο, αλλά οι αστυνομικοί τον «τσίμπησαν» όταν βρήκαν στο σπίτι του όπλο

Ηράκλειο: Νεαρός ξάφρισε οκτώ καταστήματα
Γλίτωσε τη σύλληψη στις 7 Μαΐου επειδή είχε περάσει το αυτόφωρο για τις δύο κλοπές που είχε κάνει σε καταστήματα στο Ηράκλειο, αλλά δεν την απέφυγε όταν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που εξιχνίασαν άλλες τέσσερις κλοπές και δύο απόπειρες, βρήκαν στο σπίτι του όπλο!

Ο 22χρονος Έλληνας είχε μπει στο στόχαστρο των αστυνομικών, όταν τον ταυτοποίησαν ως δράστη δυο διαρρήξεων σε μαγαζιά της πόλης με λεία 800 ευρώ από αυτό ενός 41χρονου και ένα κουτί που περιείχε 700 ευρώ από το δεύτερο κατάστημα. Όμως, τον άφησαν ελεύθερο γιατί οι δύο κλοπές είχαν γίνει τέσσερις και δυο ημέρες πριν αντίστοιχα. 

Η προανάκριση, όμως, δεν τελείωσε και αποκάλυψε ότι ο ίδιος δράστης είχε διαρρήξει άλλα τέσσερα καταστήματα και είχε αποπειραθεί να εισβάλει σε άλλα δυο, στο διάστημα από τις 18 Δεκεμβρίου του 2015 ως τις 5 Μαΐου. Τα κλοπιμαία, μεταξύ των οποίων ήταν τρόφιμα, μια τηλεόραση, ένας ενισχυτής και άλλες συσκευές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, δεν βρέθηκαν στο σπίτι του. Βρέθηκε, όμως, ένα όπλο που οδήγησε στη σύλληψή του και την παραπομπή του στην δικαιοσύνη για παράνομη οπλοκατοχή και διακεκριμένες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης