Ικαρία: Έπιασαν τον κλέφτη των 35.000 ευρώ στους Φούρνους

Ικαρία: Έπιασαν τον κλέφτη των 35.000 ευρώ στους Φούρνους

Ο 34χρονος Έλληνας εισέβαλε στην κατοικία μιας γυναίκας και πήρε τα χρήματα αλλά και έξι χρυσές λίρες Αγγλίας! 

Ικαρία: Έπιασαν τον κλέφτη των 35.000 ευρώ στους Φούρνους
Σχεδόν δυο εβδομάδες μετά την κλοπή πολύ μεγάλου χρηματικού ποσού από ένα σπίτι στους Φούρνους Ικαρίας, η έρευνα των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Αγίου Κηρύκου οδήγησε στην αποκάλυψη της ταυτότητας του δράστη. Όμως, δεν έχει εντοπιστεί, ούτε τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκαν.

Ο 34χρονος Έλληνας φέρεται να εισέβαλε στην κατοικία μιας 34χρονης γυναίκας πριν από τις 20 Οκτωβρίου και να άρπαξε έναν πραγματικό θησαυρό από 35.000 ευρώ και έξι χρυσές λίρες Αγγλίας! Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού αντιλήφθηκε ότι τα χρήματα είχαν κάνει φτερά μόλις το περασμένο Σάββατο, αλλά η κλοπή εξιχνιάστηκε άμεσα, καθώς ο δράστης ήταν γνωστός της και την είχε επισκεφθεί!
 
*** Μπήκε σε ένα κατάστημα στα Τρόπαια Γορτυνίας παριστάνοντας τον πελάτη ένας 43χρονος Έλληνας και έβαλε κρυφά στην τσέπη ένα κινητό και διάφορα αξεσουάρ. Όμως, ο υπεύθυνος του καταστήματος του αντιλήφθηκε ότι έλειπαν από τις θέσεις του και ειδοποίησε αστυνομικούς τοπικού τμήματος, οι οποίοι εντόπισαν τον δράστη, τον συνέλαβαν και επέστρεψαν τα κλεμμένα είδη στο μαγαζί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης