Στην παράνομη χαρτοπαιχτική συνελήφθησαν ο 72χρονος ιδιοκτήτης και άλλοι εννέα Έλληνες θαμώνες ηλικίας από 28 ως 55 χρόνων
«Χοντρό» παιχνίδι βρισκόταν σε εξέλιξη πάνω στο κατάλληλα διαμορφωμένο τραπέζι με την πράσινη τσόχα που είχε στήσει ο ιδιοκτήτης ενός καφενείου στο Καναλλάκι της Πρέβεζας, όταν ξαφνικά έγινε έφοδος από αστυνομικούς της Ασφάλειας!
Στην παράνομη χαρτοπαιχτική συνελήφθησαν ο 72χρονος ιδιοκτήτης και άλλοι εννέα Έλληνες θαμώνες ηλικίας από 28 ως 55 χρόνων, οι οποίοι το είχαν «στρώσει» στην παραλλαγή του απαγορευμένου τυχερού παιχνιδιού πόκερ «Texas hold’em». Μάλιστα, είχαν συνολικά μπροστά τους 2.837,20 ευρώ και 500 μάρκες διαφόρων χρωμάτων για το ποντάρισμα!
Χρήματα και μάρκες κατασχέθηκαν μαζί με την τράπουλα και το τραπέζι και οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για διενέργεια και συμμετοχή σε απαγορευμένα τυχερά παίγνια.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη