Χανιά: Δύο οι ένοχοι για την επίθεση στον γιατρό που υπερασπίστηκε μετανάστες
Ο τρίτος κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος γιατί δεν αναγνωρίστηκε από το θύμα
Ένοχοι οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενοι είναι σύμφωνα με τον εισαγγελέα Χανιών για την υπόθεση της επίθεσης στο γιατρό που υπερασπίστηκε μετανάστες.
Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των μαρτύρων και πήρε τον λόγο ο εισαγγελέας ο οποίος πρότεινε την ενοχή των δύο κατηγορουμένων που αναγνωρίστηκαν από τον Δημήτρη Μακρέα και φέρουν την κατηγορία, ο μεν για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ο δε για επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Για τον τρίτο κατηγορούμενο ο εισαγγελέας πρότεινε την αθώωσή του γιατί όπως ανέφερε δεν αναγνωρίστηκε από το θύμα.
Την ίδια ώρα, η πολιτική αγωγή ζήτησε την τροποποίηση της κατηγορίας από επικίνδυνη σωματική βλάβη σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, με τον εισαγγελέα όμως να την απορρίπτει.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.