Αναβάλλονται για δύο μήνες οι κρίσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα
Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας, με την δημοσίευση των συναφών διοικητικών πράξεων, του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης
Αναβάλλονται οι τακτικές κρίσεις αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος, έτους 2015, για χρονικό διάστημα μέχρι δύο μήνες. Αυτό ορίζεται σε απόφαση του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκου Βούτση, η οποία δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015 (τεύχος Β΄, Αρ. Φύλλου 251).
Όπως σημειώνεται, η αναβολή των τακτικών κρίσεων αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος 2015 αποφασίστηκε διότι «δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας, με την δημοσίευση των συναφών διοικητικών πράξεων, του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής ανασυγκρότησης, που συστάθηκε με το υπ' αριθμ. 24/27.1.2015 Προεδρικό Διάταγμα (Α΄ 20)».
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.