Το μεγάλο ενδιαφέρον όλης της Ευρώπης για τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Οικονομικών μετά την απρόοπτη διακοπή χωρίς αποτέλεσμα στην συνεδρίαση του Eurogroup φαίνεται και από το γεγονός πως στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου παρατηρείται κοσμοσυρροή.
Ακόμα και στο πάτωμα, με τους υπολογιστές τους στα πόδια τους κάθονται δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο, ώστε να ακούσουν και να μεταδώσουν τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη