Σέρρες: Τον έδεσαν με σύρμα και τον σκότωσαν με τσεκούρι!

Σέρρες: Τον έδεσαν με σύρμα και τον σκότωσαν με τσεκούρι!

Ο πιθανότατα Βούλγαρος άντρας ήταν δεμένος χειροπόδαρα με μεταλλικό σύρμα και ο δολοφόνος τον είχε χτυπήσει επανειλημμένα στο κεφάλι με τσεκούρι

Σέρρες: Τον έδεσαν με σύρμα και τον σκότωσαν με τσεκούρι!
Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την δολοφονία του άγνωστου μέχρι στιγμής άνδρα που βρέθηκε νεκρός σε αγροτική περιοχή στην Νέα Ζίχνη Σερρών, αποκάλυψε η νεκροτομή την ώρα που οι έρευνες για την εξακρίβωση της ταυτότητάς του βρίσκονται σε εξέλιξη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

Όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής Μηνάς Γεωργιάδης, ο πιθανότατα Βούλγαρος άντρας ήταν δεμένος χειροπόδαρα με μεταλλικό σύρμα και ο δολοφόνος τον είχε χτυπήσει επανειλημμένα στο κεφάλι με τσεκούρι, ενώ του είχε σπάσει το σαγόνι! Τα πολλαπλά τραύματα που έφερε το θύμα, δείχνουν ότι ο δράστης προσπαθούσε ενδεχομένως να αναγκάσει τον άτυχο άνδρα να του αποκαλύψει κάτι. 

Μάλιστα, ο δράστης είχε τυλίξει το πτώμα με κουβέρτες και το είχε δέσει, πιθανότατα για να το μεταφέρει πιο εύκολα από το μέρος όπου έγινε η δολοφονία.

Κλείσιμο
Πριν από τον θάνατό του, το θύμα πρέπει να βρισκόταν σε πολύ κρύο μέρος, καθώς φορούσε διπλά ρούχα για να κρατηθεί ζεστός. Το όπλο του εγκλήματος δεν έχει βρεθεί στο χωράφι όπου ανακάλυψε τυχαία το πτώμα ένας κτηνοτρόφος και τα συνεργεία της Εγκληματολογικής υπηρεσίας συνεχίζουν την έρευνα στην γύρω περιοχή. 

Ο γενειοφόρος άνδρας ήταν ηλικίας 45- 50 χρόνων, ύψους 1,65 μ. με σγουρά μαλλιά με χαίτη, ενώ ένα από τα πολλά τατουάζ που έχει στο σώμα του γράφει τη λέξη "Βάρνα", πράγμα που κάνει τις αρχές να πιστεύουν ότι ήταν Βούλγαρος, ενώ είχε τατουάζ με μία άγκυρα στο στήθος και στο χέρι του με ένα πιστόλι και ένα μαχαίρι. Γι' αυτό, η φωτογραφία του έχει σταλεί στις αστυνομικές υπηρεσίες της Βουλγαρίας ώστε να αναγνωριστεί, αν ήταν σεσημασμένος. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης