Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και ενός άντρα στο Ελληνικό

Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και ενός άντρα στο Ελληνικό

Ο 39χρονος κρατώντας καραμπίνα άρχισε να πυροβολεί τους ασυτνομικούς που ανταπέδωσαν και τον τραυμάτισαν- Πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα

Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και ενός άντρα στο Ελληνικό
Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε 39χρονος, τα ξημερώματα στο Ελληνικό, ο οποίος πυροβολούσε με κυνηγετική καραμπίνα και εναντίον αστυνομικών που πήγαν να τον συλλάβουν.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο 39χρονος, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στις 03.50΄ τα ξημερώματα, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του, στην συμβολή των οδών Αεροπορίας και Λαμίας, άρχισε να πυροβολεί στον αέρα με κυνηγετική καραμπίνα.

Στο σημείο έφτασαν ομαδες ΔΙΑΣ και περιπολικά της 'Αμεσης Δράσης και οι αστυνομικοί τον κάλεσαν να παραδοθεί, αλλά ο άνδρας άρχισε να πυροβολεί και προς την πλευρά τους. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς, αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Τελικά, ο 39χρονος, μετά απο διαπραγματεύσεις που κράτησαν περίπου 40 λεπτά, παραδόθηκε.

Κλείσιμο


Τότε διαπιστώθηκε οτι ήταν τραυματισμένος απο σφαίρα στον αριστερό γλουτό και διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό», όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, φρουρούμενος. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής.

Όπως αναφέρει ο Απόστολος Κασιμέρης, μέλος του ΔΣ των εργαζομένων του ΟΑΣΑ, η αστυνομία δεν διέκοψε την κυκλοφορία στην περιοχή με αποτέλεσμα ο δράστης να πυροβολήσει εναντίον ενός λεωφορείου του ΟΑΣΑ, με κίνδυνο τον τραυματισμό του οδηγού.  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης