Αθήνα: 44χρονος αυτοκτόνησε στο κέντρο της Αθήνας

Αθήνα: 44χρονος αυτοκτόνησε στο κέντρο της Αθήνας

Πήδηξε στο κενό από τον 4ο όροφο ξενοδοχείου στην οδό Χαλκοκονδύλη - Μια γυναίκα προσπάθησε να τον αποτρέψει αλλά δεν τα κατάφερε

Αθήνα: 44χρονος αυτοκτόνησε στο κέντρο της Αθήνας
Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 44χρονος άνδρας ο οποίος αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 4ο όροφο ξενοδοχείου μισθωμένο από το Κ.Υ.Α.Δ.Α στο κέντρο της Αθήνας. 

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 9:30 το πρωί της Παρασκευής. Ο άνδρας έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο του ξενοδοχείου στην οδό Χαλκοκονδύλη 39 όπου διέμενε.



Κλείσιμο


Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως πριν πάρει την απόφαση ο 44χρονος είχε βγει στο μπαλκόνι τoυ ξενοδοχείου και φώναζε. Κατά τις ίδιες πληροφορίες μια γυναίκα από το ξενοδοχείο, προσπάθησε να τον αποτρέψει αλλά δεν τα κατάφερε.



Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο αυτόχειρας πήρε φόρα και πήδηξε στο κενό και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Αυτόπτης μάρτυρας, σοκαρισμένος από το περιστατικό, μίλησε στο protothema.gr και περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές του άτυχου άνδρα που κρεμόταν από το μπαλκόνι.

«Σοκαρίστηκα. Είδα τον άνθρωπο να κρεμιέται από το μπαλκόνι και σε μια στιγμή έπεσε. Άφησε τα χέρια του και έπεσε. Δεν πρόλαβε κανείς να τον εμποδίσει. Με τον που ανέβηκε στα κάγκελα δεν πέρασαν 2-3 λεπτά και έπεσε. Δεν τον γνώριζα, δεν τον είχα ξανά δει. Ίσως να ήταν θαμώνας μέσα στο ξενοδοχείο που είναι για τους απόρους».






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης