Κρήτη: Καταζητούμενος κρυβόταν επί ένα χρόνο σε καταπακτή!

Κρήτη: Καταζητούμενος κρυβόταν επί ένα χρόνο σε καταπακτή!

Επί έναν ολόκληρο χρόνο αναζητούσαν τον 29χρονο πιστολέρο οι αστυνομικοί  σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας... Δεν μπορούσαν, όμως, να φανταστούν ότι κρυβόταν σε μια… καταπακτή

Κρήτη: Καταζητούμενος κρυβόταν επί ένα χρόνο σε καταπακτή!
«Χτένιζαν» τη Γέργερη του Δήμου Γόρτυνας Ηρακλείου οι αστυνομικοί επί έναν ολόκληρο χρόνο, προσπαθώντας να εντοπίσουν τον 29χρονο πιστολέρο που είχε «γαζώσει» το σπίτι και το αυτοκίνητο συγγενών του με τους οποίους είχε κτηματικές διαφορές, τραυματίζοντας μάλιστα τον θείο του. Δεν μπορούσαν, όμως, να φανταστούν ότι κρυβόταν σε μια… καταπακτή!

Τις τελευταίες ημέρες, οι άνδρες της Ομάδος Ειδικών Αποστολών Κρήτης είχαν καταφέρει να εντοπίσουν τα ίχνη του και καραδοκούσαν. Όταν βεβαιώθηκαν ότι βρισκόταν στην κρυψώνα που είχε φτιάξει στο σπίτι, τον συνέλαβαν βάσει του εντάλματος που εκκρεμούσε από τον ανακριτή Α’ Τμήματος Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Μέσα στην καταπακτή βρέθηκε ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος στον οποίο ο νεαρός καταζητούμενος ζούσε χωρίς να εντοπίζεται. Στην κατοχή του κατασχέθηκε ένα κινητό, το σήμα του οποίου είχε βοηθήσει στον εντοπισμό του.

Ήταν απόγευμα της 11ης Σεπτεμβρίου 2013, όταν ο νεαρός πυροβόλησε επτά φορές κατά του 43χρονου θείου του που γλίτωσε από τύχη το θάνατο και νοσηλεύτηκε αρκετό καιρό στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Αμέσως μετά την απόπειρα, ο 28χρονος τότε δράστης εξαφανίστηκε και συνελήφθη ως ηθικός αυτουργός ένας 43χρονος. Στα σπίτια και των δυο είχαν βρεθεί μία κυνηγετική καραμπίνα με 19 φυσίγγια και δυο ξιφολόγχες.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης