Αιτωλοακαρνανία: Αγόρασαν οκτώ τόνους ψάρια... χωρίς να πληρώσουν!

Αιτωλοακαρνανία: Αγόρασαν οκτώ τόνους ψάρια... χωρίς να πληρώσουν!

Τυχερός στάθηκε ο ιδιοκτήτης μιας μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας στον Μύτικα κι αυτό γιατί ειδοποίησε εγκαίρως τις Αρχές, οι οποίες εντόπισαν το φορτηγό  

Αιτωλοακαρνανία: Αγόρασαν οκτώ τόνους ψάρια... χωρίς να πληρώσουν!
Γλίτωσε στο παρά πέντε την οικονομική καταστροφή ο ιδιοκτήτης μιας μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, που εμπιστεύτηκε τρεις αγνώστους οι οποίοι συστήθηκαν ως εκπρόσωποι μεγάλης ξένης εταιρείας και αγόρασαν οκτώ τόνους ψάρια χωρίς να τον πληρώσουν!

Επί δέκα ημέρες περίμενε μάταια το… έμβασμα από το εξωτερικό ο ιδιοκτήτης της μονάδας, αλλά εκείνο δεν ερχόταν, ούτε οι «αγοραστές» έδιναν σημεία ζωής. Έτσι, κατέφυγε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας όπου του είχαν πει πως βρίσκεται η έδρα τους και εκείνοι ξεκίνησαν έρευνες για να τους εντοπίσουν. Πράγματι, τα νωπά ψάρια βάρους 8,1 τόνων βρέθηκαν φορτωμένα στο φορτηγό ενός 46χρονου που κατασχέθηκε και αποδόθηκαν στο θύμα.

Μαζί με τον κάτοχο του οχήματος συνελήφθησαν και οι συνεργοί του ηλικίας 43 και 39 χρόνων και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για απάτη ιδιαίτερα μεγάλης αξίας και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και άλλων συνεργών τους και για να διαπιστωθεί αν έχουν εξαπατήσει και άλλους επιχειρηματίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης