Κεφαλονιά: Ποια είναι η όμορφη γιατρός από την Κρήτη που συγκίνησε τους σεισμόπληκτους

Κεφαλονιά: Ποια είναι η όμορφη γιατρός από την Κρήτη που συγκίνησε τους σεισμόπληκτους

Οι ισχυροί σεισμοί και οι συνεχείς μετασεισμοί  δεν τρόμαξαν την 26χρονη Άρια Μανιουδάκη

Κεφαλονιά: Ποια είναι η όμορφη γιατρός από την Κρήτη που συγκίνησε τους σεισμόπληκτους
Οι ισχυροί σεισμοί και οι συνεχείς μετασεισμοί που συγκλονίζουν τις τελευταίες εβδομάδες την Κεφαλονιά δεν τρόμαξαν την 26χρονη γιατρό Άρια Μανιουδάκη η οποία με ένα  μικρό σακίδιο στην πλάτη, ταξίδεψε ως το νησί για να βοηθήσει τους ταλαιπωρημένους κατοίκους.

Η 26χρονη, η οποία κατάγεται από την Κρήτη, έσπευσε να προσφέρει απλόχερα την βοήθειά της στην Κεφαλονιά και το κάνει με χαρά και πάντα με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι καθηγητές της στο μεταπτυχιακό τμήμα «Διεθνή Ιατρική Διαχείριση Κρίσεων Υγείας», την επέλεξαν για να μεταβεί στην Κεφαλονιά, συγκινημένοι από την ανάγκη της κοπέλας να προσφέρει στους συνανθρώπους της, αλλά και από την εθελοντική της δράση στους «Γιατρούς του Κόσμου».

Κλείσιμο


Η ίδια λέει πάντως ότι δεν φοβήθηκε ούτε στιγμή το ενδεχόμενο των μετασεισμών.

«Δε με νοιάζει πόσο επικίνδυνο είναι κάτι για τον εαυτό μου την ώρα που υπάρχει ζήτημα για τη ζωή του συνανθρώπου μου. Χαίρομαι που με διάλεξαν. Έχει τύχει να κάνει και τέσσερις μετασεισμούς σε δύο λεπτά. Μου αρέσει όμως που είμαστε εδώ για να προσφέρουμε βοήθεια», είπε η 26χρονη γιατρός και δηλώνει έτοιμη να σταθεί στο πλευρό όσων έχουν επιλέξει να παραμείνουν στο νησί...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης