Ένταση επικράτησε την Κυριακή στο χωριό Γέφυρα της Θεσσαλονίκης, όταν εφοριακοί πήγαν στην περιοχή προκειμένου να ελέγξουν κατάστημα καφέ-αναψυκτήριο, που παράλληλα έψηνε σουβλάκια κατά την διάρκεια πολιτιστικής εκδήλωσης.
Στην θέα των εφοριακών ο ιδιοκτήτης και οι θαμώνες αντέδρασαν και προπηλάκισαν τους ελεγκτές με αποτέλεσμα εκείνοι να αποχωρήσουν και να επιστρέψουν λίγο αργότερα με συνοδεία αστυνομικών.
Ακολούθησε νέα ένταση, καθώς ο καταστηματάρχης και ο κόσμος αντέδρασαν έντονα με αποτέλεσμα οι εφοριακοί να αποχωρήσουν και πάλι χωρίς να ελέγξουν την επιχείρηση.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.