Ελικόπτερο στα κατεχόμενα συνετρίβη, ενώ εκτελούσε αεροψεκασμό μεταξύ Λαπήθου και Βασίλεια, αφού κτύπησε πρώτα γραμμή μεταφοράς υψηλής τάσης ηλεκτρικού ρεύματος. Ο πιλότος τραυματίστηκε ελαφρά.
Οπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σύμφωνα με τη λεγόμενη Αστυνομία, το ελικόπτερο είχε ενοικιάσει το λεγόμενο τμήμα δασών από γαλλική εταιρεία.
Ο Γάλλος πιλότος, Φρανσουά Φρανσούι Τζιλέτ, τραυματίστηκε ελαφρά. Το λεγόμενο υπουργείο περιβάλλοντος και φυσικών πόρων σε δήλωσή του ανέφερε ότι το ελικόπτερο ανήκει σε εταιρεία με την επωνυμία Envirotek Cyprus.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.