Μέρα-μεσημέρι έκαναν αγοραπωλησία ναρκωτικών ένας 53χρονος διακινητής με έναν 48χρονο πελάτη του
Μέρα-μεσημέρι έκαναν αγοραπωλησία ναρκωτικών στο Ηράκλειο ένας 53χρονος διακινητής με έναν 48χρονο πελάτη του, αλλά το αλισβερίσι παρακολούθησαν άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι επενέβησαν και τους συνέλαβαν.
Τη στιγμή της εφόδου, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, ο 53χρονος για τον οποίο οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι διακινεί ναρκωτικά είχε παραδώσει στον 48χρονο τέσσερα ναρκωτικά χάπια για τα οποία απαιτείται ιατρική συνταγή, που φυσικά δεν διέθετε.
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του προμηθευτή, όπου οι αστυνομικοί ανακάλυψαν συνολικά άλλα 369 δισκία ναρκωτικού φαρμάκου και οδήγησαν τους συλληφθέντες στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Ο 53χρονος κατηγορείται για κατοχή και πώληση ναρκωτικών και ο 48χρονος για αγορά.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events