Τσαντάκιας με «ταλέντο» και στις διαρρήξεις έπεσε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ !

Τσαντάκιας με «ταλέντο» και στις διαρρήξεις έπεσε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ !

Τον συνέλαβαν μετά από επίθεση σε 73χρονη και διαπίστωσαν ότι στο σπίτι του είχε δεκάδες κλεμμένα αντικείμενα

«Εφόσον δεν έχω βύσμα, έχω πείσμα!»
Τσαντάκιας με «ταλέντο» και στις διαρρήξεις έπεσε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ !

Νόμιζε πως έπιασε την καλή αρπάζοντας την τσάντα μιας ηλικιωμένης γυναίκας με μεγάλο χρηματικό ποσό ένας 35χρονος στη Χαλκίδα, όμως βρέθηκε με χειροπέδες και μάλιστα αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν μόνο τσαντάκιας αλλά και ιδιαίτερα ικανός... διαρρήκτης που είχε αποκομίσει πλούσια λεία!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας βρήκαν εύκολα ποιος ήταν ο δράστης που άρπαξε την τσάντα με 30.000 ευρώ από την 73χρονη γυναίκα, καθώς το θύμα τον αναγνώρισε από τις φωτογραφίες σεσημασμένων. Ο 35χρονος, που είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα με περιοριστικούς όρους, εντοπίστηκε στο σπίτι του αλλά αντιστάθηκε και επιχείρησε να χτυπήσει τους αστυνομικούς οι οποίοι κατάφεραν τελικά να του βάλουν χειροπέδες.
Κλείσιμο

Στο σπίτι βρέθηκαν 14 κινητά, ένα από τα οποία της 73χρονης, 1.790 ευρώ, μία τηλεόραση, μία οθόνη υπολογιστή, μία φορητή κεραία τηλεόρασης, δύο φωτογραφικές μηχανές, ένα ραδιοκασετόφωνο αυτοκινήτου, μία παιχνιδομηχανή, τέσσερα ποδήλατα, τέσσερα φυσίγγια κυνηγετικού όπλου και ένα φυσίγγιο διαμετρήματος 0,45, καθώς και μία χαρτοταινία από τραπεζική δεσμίδα. Ακόμη, κατείχε παράνομα τρία κυνηγητικά όπλα.

Οι αστυνομικοί ερευνούν από πού προέρχονται τα ευρήματά τους, ενώ ο κακοποιός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία, διακεκριμένες κλοπές, παράβαση του νόμου για τα όπλα και αντίσταση σε βάρος αστυνομικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης