Ξυλοδαρμοί πολιτών σε Κοζάνη και Ηράκλειο γιατί... έμοιαζαν με φασίστες!

Ξυλοδαρμοί πολιτών σε Κοζάνη και Ηράκλειο γιατί... έμοιαζαν με φασίστες!

Αιμόφυρτος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κοζάνης 19χρονος φοιτητής μετά από επίθεση με μπουκάλια, ενώ από τα χειρότερα γλίτωσε 27χρονος στο Ηράκλειο όταν τον φυγάδευσαν σε φαρμακείο

Πράσινο φως πήρε φάρμακο κατά του καρκίνου του στομάχου
Ξυλοδαρμοί πολιτών σε Κοζάνη και Ηράκλειο γιατί... έμοιαζαν με φασίστες!
Με το μίσος ομάδας αντιεξουσιαστών ήρθε αντιμέτωπος 19χρονος φοιτητής στο ΤΕΙ Κοζάνης το βράδυ της Τρίτης προς Τετάρτη, στην κεντρική πλατεία της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, την ώρα που περνούσε από εκεί δέχθηκε τις ύβρεις ομάδας ατόμων που τον αποκάλεσαν «φασίστα».
 
Ο φοιτητής, που ανήκει στη ΔΑΠ, δεν απάντησε και δέχθηκε επίθεση από τουλάχιστον τέσσερα άτομα, τα οποία τον χτύπησαν άγρια με μπουκάλια, τον κλωτσούσαν και τον γρονθοκοπούσαν ασταμάτητα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αιμόφυρτος στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος έχει αναγνωρίσει έναν από τους δράστες του περιστατικού, ενώ η αστυνομία προχώρησε ήδη στην σύλληψη ενός 31χρονου άντρα. Ο 19χρονος υποστηρίζει πως τα συγκεκριμένα άτομα φορούσαν μπλούζες που παραπέμπουν στον αντεξουσιαστικό χώρο.

Παρόμοι περιστατικό είχαμε και στο Ηράκλειο, καθώς 27χρονος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού, γιατί σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», οι επιτιθέμενοι τον πέρασαν για χρυσαυγίτη. Ο 27χρονος καταγγέλλει ότι ομάδα τεσσάρων νεαρών του επιτέθηκε αναίτια αποκαλώντας τον φασίστα. Ο νεαρός γλύτωσε από τα χειρότερα, βρίσκοντας καταφύγιο σε φαρμακείο, όπου τον φυγάδευσαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης