Οι καθηγητές θα απέχουν από τα καθήκοντά τους την Δευτέρα και την Τρίτη 23 και 24 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, αφού, μετά από τη συνέλευση των προέδρων των τοπικών ΕΛΜΕ, δεν ψηφίστηκε η πρόταση για συνέχιση των πενθήμερων επαναλαμβανόμενων απεργιών.
Η συνέλευση ξεκίνησε στις 11 το πρωί της Παρασκευής και τελείωσε στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Η συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ δεν ψήφισε με αυξημένη πλειοψηφία την πρόταση για 5νθημερη απεργία, ενώ στην συνέχεια υποβλήθηκε νέα πρόταση για τριήμερη απεργία η οποία επίσης δεν συγκέντρωσε τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων.
Οι σύγχρονοι μηχανισμοί ωρίμανσης ιδεών, που μειώνουν το ρίσκο, επιταχύνουν την εφαρμογή και βοηθούν τις πόλεις να λαμβάνουν πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.