Στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου υπάρχει αυξημένη αστυνόμευση, ενώ και η μεταγωγή του δράστη αναμένεται να γίνει κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας υπό την φόβο του λιντσαρίσματος.
Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς και συγχωριανοί της 11χρονης, με φωτογραφίες της στα χέρια, περιμένοντας τον δράστη που στέρησε με τόσο φρικιαστικό τρόπο τη ζωή από το άτυχο κορίτσι.
«Εύχομαι στον Θεό εκεί πέρα που θα πάει να πληρώσει με τον πιο άσχημο τρόπο. Κι εγώ παιδιά έχω, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση αυτής της μάνας με τον πόνο που βιώνει» δήλωσε εξοργισμένη συγγενής της 11χρονης.
«10 χρονών είναι η κόρη του, αυτό δεν τα σκέφτηκε. Η γυναίκα του είναι έτοιμη να γεννήσει» είπαν άλλοι συγγενείς ζητώντας «μια ποινή που να μην βγει ποτέ από τη φυλακή».
Δείτε φωτογραφίες:
Δείτε βίντεο: Δολοφονία 11χρονης - Ηλεία: Συγγενείς του κοριτσιού έξω από τα δικαστήρια – Πήγε να βιάσει τη Βασιλική
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.