Ιωάννινα: Μάχη για τη ζωή δίνει στη ΜΕΘ ο 30χρονος που δέχθηκε επίθεση - «Ήθελαν να σκοτώσουν»

Ιωάννινα: Μάχη για τη ζωή δίνει στη ΜΕΘ ο 30χρονος που δέχθηκε επίθεση - «Ήθελαν να σκοτώσουν»

Στον ανακριτή σήμερα οι δύο από τους τέσσερις συλληφθέντες

ioannina-epithesi
Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα οι δύο από τους έξι συλληφθέντες για την άγρια επίθεση με οπαδικά κίνητρα σε βάρος τεσσάρων ατόμων που σημειώθηκε στα Ιωάννινα.

Την ίδια ώρα ο ένας από τους τέσσερις που δέχθηκαν την επίθεση, ο 30χρονος Δημήτρης, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειάς του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crst84shhcpt)


Το ένα από τα θύματα κατάγεται από τη Λάρισα και έτυχε να έχει κοινό φίλο τον βαρία τραυματισμένο 30χρονο, ο δεύτερος τραυματίας νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική και οι άλλοι δύο τραυματίστηκαν όχι ιδιαίτερα σοβαρά, όπως είπε ο δικηγόρος των δύο τελευταίων, Δημήτρης Μπούκας.

Σύμφωνα με τον ίδιο «ο στόχος, όπως φαίνεται, από την αγέλη ήταν να επιφέρουν τον θάνατο. Δεν προηγήθηκε απολύτως τίποτα, μα απολύτως τίποτα».

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crsukyk6673d)


Την Τρίτη αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή οι άλλοι τέσσερις από τους συλληφθέντες που κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονία, επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατά συρροή και άλλες κατηγορίες περί οπαδικής βίας.

Στο βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης φαίνονται τρία αυτοκίνητα να έχουν εγκλωβίσει ένα άλλο ΙΧ. Όπως φαίνεται οι επιβάτες των τριών αυτοκινήτων επιτέθηκαν στους τέσσερις επιβάτες του άλλου ΙΧ, ηλικίας 20, 29 και 30 ετών, με καδρόνια και άλλα αντικείμενα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης