Θεσσαλονίκη: Στο «Μακεδονία» η πρώτη πτήση από το εξωτερικό παρουσία Χαρδαλιά
Από το Μόναχο η πρώτη πτήση που προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη μετά το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου – Παρόντες οι Νίκος Χαρδαλιάς, Κωνσταντίνος Ζέρβας και Απόστολος Τζιτζικώστας
Από το Μόναχο με αεροπλάνο της Aegean ήταν η πρώτη πτήση που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, την ημέρα που ανοίγει η τουριστική περίοδος. Ήταν η πρώτη πτήση εξωτερικού που προσγειώνεται στο αεροδρόμιο, μετά από τρεις μήνες «λουκέτου».
Παρόντες στην άφιξη της πτήσης ήταν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς,ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
«Η καραντίνα μας κράτησε μακριά από την μαμά πατρίδα»
«Η καραντίνα μας κράτησε δυστυχώς μακριά από την μαμά πατρίδα», δήλωσε ο Ηλίας Τσίγκας στο thestival.gr,ο οποίος ήταν ένας εκ των 164 επιβατών της πτήσης από το Μόναχο.
Ο κ. Τσίγκας δήλωσε ευτυχισμένος που επέστρεψε στην Ελλάδα. «Ήρθαμε να δούμε τους αγαπημένους μας ανθρώπους, δεν θέλουμε να τους δημιουργήσουμε κάποιο κακό», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Οι ίδιος υπεβλήθη στο τεστ για κορωνοϊόωστόσο όπως τόνισε δεν του ζητήθηκε να μείνει σε καραντίνα. «Μας είπαν ότι αν βγει θετικό θα επικοινωνήσουν μαζί μου. Άφησα όλα τα στοιχεία μου», σημείωσε.
Ένας άλλος επιβάτης με καταγωγή από τη Γερμανία έφτασε στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να δει τη σύζυγό του, μετά από τρεις μήνες.
Κλείσιμο
Για διακοπές στο εξοχικό του στην Καβάλα ήρθε στην Ελλάδα ο κ. Πρόδρομος. «Έχουμε σπίτι εκεί και θα μείνουμε για διακοπές τρεις βδομάδας. Φύγαμε από την βροχή και τώρα ήρθαμε στον ωραίο τον ήλιο», είπε εξερχόμενος από το αεροδρόμιο ο ίδιος.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους