Μαμάδες με Κακή Διαγωγή: ποιος είπε ότι μια μαμά δεν μπορεί να το ρίξει έξω;

Μαμάδες με Κακή Διαγωγή: ποιος είπε ότι μια μαμά δεν μπορεί να το ρίξει έξω;

Η Μίλα Κούνις πρωταγωνιστεί στην ακατάλληλη για ανηλίκους κωμωδία του καλοκαιριού, που σπάει κάθε ταμπού για τις καθώς πρέπει μαμάδες! 

Μαμάδες με Κακή Διαγωγή: ποιος είπε ότι μια μαμά δεν μπορεί να το ρίξει έξω;


Κλείσιμο
Οι σεναριογράφοι της τεράστιας επιτυχίας «Hangover» υπογράφουν ακόμα έναν ύμνο στην απενοχοποιημένη διασκέδαση, αυτή τη φορά από τη σκοπιά των…μαμάδων. Σύμμαχός τους σε αυτή την προσπάθεια η απίστευτη χημεία μεταξύ των πρωταγωνιστριών, Μίλα Κούνις, Κρίστεν Μπελ και Κάθριν Χαν, που «δένουν» μοναδικά ως επαναστατημένες μητέρες. Ομοίως και το αντίπαλο δέος των σοβαροφανών μελών του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, με την Κρίστινα Άπλγκεϊτ να δίνει ρέστα ως αδίστακτη εκπρόσωπός τους που θέλει να επιβάλλει τον δικό της νόμο στο σχολείο.



Η Έιμι έχει φαινομενικά την τέλεια ζωή: έναν ευτυχισμένο γάμο, δύο έξυπνα παιδιά, ένα όμορφο σπίτι και μια πολλά υποσχόμενη καριέρα. Όμως, οι αντοχές της έχουν φτάσει στο «κόκκινο», προσπαθώντας να προλάβει τις υποχρεώσεις στη δουλειά, τα παιδιά και το νοικοκυριό, με τους πάντες δίπλα της να μοιάζουν να μην την καταλαβαίνουν.

Μετά από τη σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι και οδηγεί στο δημόσιο ξέσπασμά της, η Έιμι ενώνει τις δυνάμεις της με δύο εξίσου υπερ-αγχωμένες μαμάδες, την Κίκι και την Κάρλα, και αποφασίζουν να απελευθερωθούν από τα δεσμά των συμβατικών υποχρεώσεων. 



Έτσι ξεκινούν ένα τρελό γλέντι ελευθερίας, διασκέδασης και ανευθυνότητας – κάτι που τους βάζει σε τροχιά σύγκρουσης με την τελειομανή, σοβαροφανή και αυστηρή επικεφαλής του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων. Ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε!


Μαμάδες με Κακή Διαγωγή: 28 Ιουλίου στους κινηματογράφους από την Odeon

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης