Τομ Χανκς: «Έχω γυρίσει ένα τόνο ταινίες, μόνο τέσσερις είναι πολύ καλές»

Τομ Χανκς: «Έχω γυρίσει ένα τόνο ταινίες, μόνο τέσσερις είναι πολύ καλές»

Ο ηθοποιός που έχει υποδυθεί αξιομνημόνευτους χαρακτήρες όπως ο Φόρεστ Γκαμπ κάνει έναν απολογισμό της τεράστιας καριέρας του

Tom_Hanks
O Τομ Χανκς είναι ένας από τους πιο διάσημους και παραγωγικούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Έχει γυρίσει αξέχαστες ταινίες όπως το «Forrest Gump», το «Splash», το «Big» και πολλές άλλες. Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Philadelphia» δήλωσε πρόσφατα ότι έχει γυρίσει μόνο τέσσερις πολύ καλές ταινίες.

«Κανείς δεν ξέρει πώς φτιάχνεται μια ταινία - αν και όλοι νομίζουν ότι ξέρουν», δήλωσε ο χολιγουντιανός σταρ στο περιοδικό «People».

«Έχω γυρίσει έναν τόνο ταινίες, και τέσσερις από αυτές είναι αρκετά καλές. Ακόμα και σήμερα εξακολουθώ να εκπλήσσομαι με το πώς γίνονται οι ταινίες. Από την αναλαμπή μιας ιδέας μέχρι την εικόνα που τρεμοπαίζει στην οθόνη, η όλη διαδικασία είναι ένα θαύμα».
Ο Τομ Χανκς προωθεί νέο του βιβλίο
Ο Τομ Χανκς θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2023 το δεύτερο λογοτεχνικό μυθιστόρημά του, το οποίο διαδραματίζεται στον κόσμο της ψυχαγωγίας.

Το βιβλίο «The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece» παρακολουθεί «τα γυρίσματα μιας ταινίας δράσης με υπερήρωες», σύμφωνα με την ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου.

«Κάθε χαρακτήρας στο βιβλίο κάνει κάτι που βίωσα κατά τη διάρκεια της δημιουργίας μιας ταινίας, εκτός από το να ανακαλύψει μια φιλοσοφία ή να μάθει ένα σημαντικό μάθημα», δήλωσε ο Χανκς για να συνεχίσει: «Ακόμη και οι ανόητες στιγμές είναι κάποιο κόλπο που έκανα ή κάποιο λάθος».
Κλείσιμο
Ο Τομ Χανκς έχει κερδίσει δύο Όσκαρ
Ο Τομ Χανκς ωστόσο δεν αναφέρει τις τέσσερις καλύτερες ταινίες του και αυτό είναι κατανοητό γιατί είναι πάρα πολλές. Κέρδισε τα δύο Όσκαρ του για το Forrest Gump και τη Φιλαδέλφεια, οι οποίες θα μπορούσαν να είναι δύο από τις ταινίες στις οποίες αναφέρεται.

Ωστόσο, στο μυαλό του έρχονται και άλλα έργα όπως το «Road to Perdition», το «The Green Mile», το «Catch Me If You Can», το «Apollo 13» και το «Sully».

Επιπλέον, υποδύθηκε τον Woody σε τέσσερις ταινίες Toy Story, που συχνά θεωρούνται ως ένα από τα καλύτερα κινούμενα σχέδια όλων των εποχών.

Οι ταινίες με τις μέτριες κριτικές
Βέβαια, ο Χανκς έχει πρωταγωνιστήσει και σε κάποιες ταινίες που δεν έλαβαν και τις καλύτερες κριτικές όπως ο «Κώδικας Ντα Βίντσι», ο «Κύκλος», η «Κόλαση» και οι »Άγγελοι και Δαίμονες». Επιπλέον, το πιο πρόσφατο έργο του, η ζωντανή μεταφορά του Πινόκιο, έλαβε μέτριες έως αρνητικές κριτικές. Ευτυχώς για τον Χανκς, οι καλές του ταινίες υπερτερούν κατά πολύ των κακών του, ακόμη και αν ο ίδιος θεωρεί μόνο τέσσερις από αυτές «αρκετά καλές».
Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμοί, εμπόριο ναρκωτικών και ληστείες: Η εγκληματική δράση των 22 συλληφθέντων της Πολυτεχνειούπολης

Βασίλης Καραμητσάνης: Ο άρχοντας του animation

Διπλό «ράπισμα» Αθήνας και Στέιτ Ντιπάρτμεντ στον Ερντογάν - Στο στόχαστρο των Τούρκων και οι ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης