O Τομ Χανκς εξήγησε γιατί δεν έπαιξε ποτέ σε ταινίες της Marvel

O Τομ Χανκς εξήγησε γιατί δεν έπαιξε ποτέ σε ταινίες της Marvel

«Νομίζω ότι υπάρχουν πάρα πολλές ταινίες που δεν χρειάζεται να προβληθούν σε κινηματογραφικές οθόνες» είπε ο ηθοποιός

Tom_Hanks_
Ο Τομ Χανκς μιλώντας στο podcast «Happy Sad Confused», μοιράστηκε τις σκέψεις του για τις ταινίες της Marvel, λέγοντας πως πιστεύει ότι είναι «αρκετά καλές».

Παρά το γεγονός ότι εμφανίστηκε σε πολλά φιλμ της Disney, ο Αμερικανός ηθοποιός δεν έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σχολίασε τους λόγους που δεν μετακόμισε στο βασίλειο των υπερήρωων και είπε ότι «εξ όσων γνωρίζει» δεν του ζητήθηκε ποτέ.

«Είναι σαν ιερή αγελάδα» ανέφερε κατά τη διάρκεια της συζήτησης και όταν ο παρουσιαστής Τζος Χόροβιτς είπε ότι η Marvel και ο Χανκς φαίνεται να ταιριάζουν καλά, ο ηθοποιός είπε ότι θα ήθελε «να το αναλύσει λίγο».
«Υπάρχει περίοδος στον κινηματογράφο, στην οποία ένα πολύ συγκεκριμένο είδος ταινίας κυριαρχούσε στην αγορά;» αναρωτήθηκε. «Θα μπορούσατε να πείτε τα φιλμ γουέστερν στη δεκαετία του '50, εντάξει... Ας πάρουμε τα γουέστερν του Τζον Φορντ. Μπορούμε να πούμε ότι αυτό είναι το Σύμπαν των Γουέστερν του Τζον Φορντ. Δεν είναι τόσο διαφορετικό, ίσως, από το Κινηματογραφικό Σύμπαν των Ταινιών της Marvel» ανέφερε.
tom_hanks_slider
«Όταν κοιτάμε την εποχή των γουέστερν κατά τη δεκαετία του 1950, πάρα πολλά από αυτά δεν ήταν σπουδαία. Δεν θέλεις να επικρίνεις καμία ταινία γιατί οι ταινίες είναι πολύ δύσκολο να γίνουν» συνέχισε ο Χανκς.

Κλείσιμο
Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός εκτίμησε ότι το μεγαλύτερο ερώτημα είναι πόσες ταινίες τελικά θα προβληθούν και θα αφήσουν κάποιο στίγμα. «Νομίζω ότι υπάρχουν πάρα πολλές ταινίες που δεν χρειάζεται να προβληθούν σε κινηματογραφικές οθόνες» είπε.

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι δεν έχει δει όλες τις ταινίες της Marvel, αλλά όσες έχει παρακολουθήσει τον έχουν κάνει να σκεφτεί. «Υπάρχουν μερικοί σπουδαίοι ερμηνευτές εκεί και αυτοί οι άνθρωποι πραγματικά τα έδωσαν όλα. Θα μπορούσα να πω ότι όλες είναι πολύ καλές. Είναι όλες αρκετά καλές» είπε κλείνοντας ο Τομ Χανκς.

Ειδήσεις σήμερα:

Η Βρετανία δακρύζει για τη «Λίλιμπετ» της - Τι ακολουθεί τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Με τον Κάρολο και την πριγκίπισσα Άννα στο πλευρό της οι τελευταίες ώρες της βασίλισσας Ελισάβετ

Ιβ Τζομπς: Ποια είναι η κόρη του Στιβ Τζομπς που τρόλαρε το νέο iPhone 14

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης