Ο θεατρικός χάρτης του Αυγούστου

Ο θεατρικός χάρτης του Αυγούστου

Πού θα κάνουν στάση μέσα στον Αύγουστο 15 θεατρικές παραστάσεις που περιοδεύουν φέτος το καλοκαίρι ανά την Ελλάδα; Επιλέξτε αυτές που σας ενδιαφέρουν και δώστε ραντεβού μαζί τους!

Ο θεατρικός χάρτης του Αυγούστου
Μπορεί κατά το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου ο πολιτισμός στην Αθήνα να πατάει… pause, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για την ελληνική περιφέρεια, όπου τα υπαίθρια θέατρα φιλοξενούν πολλές από τις παραστάσεις που περιοδεύουν. Με δεδομένο ότι είναι πολύ πιθανό ο Αύγουστος να βρει κι εσάς για κάποιες μέρες εκτός Αθηνών, εμείς σας παρουσιάζουμε 15 παραστάσεις του φετινού καλοκαιριού που ενδέχεται να παίζουν πολύ κοντά στην παραλία που κάνετε το μπάνιο σας.



«Ορέστεια» του Αισχύλου
Οπως συμβαίνει συνήθως με τις παραστάσεις του Γιάννη Χουβαρδά, έτσι και η σκηνοθετική του προσέγγιση στην αισχύλεια τριλογία, που έκανε την πρεμιέρα της στις 8 και 9 Ιουλίου στην Επίδαυρο, δίχασε κοινό και κριτικούς. Η μεταφορά της δράσης -έστω και μεταφορικά- στην Ελλάδα του ’40 και η επιλογή του Χουβαρδά να δει την τραγωδία μέσα από το πρίσμα ενός λοξού αστικού δράματος με αρκετούς νεωτερισμούς ενθουσίασε κάποιους, ενώ κάποιους άλλους τους βρήκε ριζικά αντίθετους. Ολα αυτά, ωστόσο, μόνο να σε ιντριγκάρουν μπορούν για να θες να τη δεις και να αποκτήσεις κι εσύ άποψη. Αλλωστε, το πρωταγωνιστικό καστ από μόνο του φαντάζει άκρως δελεαστικό: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Νίκος Κουρής, Στεφανία Γουλιώτη, Νίκος Ψαρράς κά.
Κλείσιμο

Αναλυτικά το πρόγραμμα της περιοδείας:
2 Αυγούστου - Καλαμάτα
3 Αυγούστου - Ολυμπία
4 & 5 Αυγούστου - Πάτρα
7 Αυγούστου - Aνδρος



«Αντιγόνη» του Σοφοκλή
Θετικές εντυπώσεις άφησε η κατά Στάθη Λιβαθινό παρουσίαση της σοφόκλειας τραγωδίας στην Επίδαυρο στις 15 και 16 Ιουλίου. Μία σκηνοθεσία που δεν χάνει την επαφή της με το σήμερα, χωρίς ωστόσο να γίνεται «προκλητική». Το νέο και το παλιό στοιχείο διαπλέκονται πετυχημένα, ενώ ο Χορός παρουσιάζεται με μία μικτή σύνθεση νέων και παλιών ηθοποιών και όχι με τη μορφή των γερόντων, όπως έχουμε συνηθίσει. Η «Αντιγόνη» του Λιβαθινού, στην πρώτη του σκηνοθεσία ως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, έχει την ορμή της σύγχρονης νέας γενιάς και τη σοφία της παλαιάς σχολής. Επίσης όλοι έχουν να πουν καλά λόγια για τον Δημήτρη Λιγνάδη (Κρέων) και την Μπέτυ Αρβανίτη (Τειρεσίας). 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της περιοδείας:
3 Αυγούστου, Αρχαίο Θέατρο Δίου
18 Αυγούστου, Αρχαίο Θέατρο Ηλιδας
20, 21 Αυγούστου, Πάτρα, Ρωμαϊκό Ωδείο
25 Αυγούστου, Ηλιούπολη, Θέατρο Αλσους «Δημήτρης Κιντής»
29, 30 Αυγούστου, Θεσσαλονίκη, Θέατρο Δάσους



«Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη
Από τις πιο πολυαναμενόμενες παραστάσεις του καλοκαιριού. Ο Μιχαήλ Μαρμαρινός βουτάει για πρώτη φορά στα αριστοφανικά νερά κι εμείς αναμένουμε μία αναπάντεχα διαφορετική παρουσίαση της «Λυσιστράτης». Μία παράσταση που φιλοδοξεί να μεταφέρει ακέραιο στο κοινό το πολιτικό μήνυμα του Αριστοφάνη χωρίς να την απασχολεί τι είναι και τι δεν είναι κωμωδία. Ενα εξαιρετικό επιτελείο συνεργατών γύρω από τον σκηνοθέτη συναντά έναν ζηλευτό θίασο (Κιτσοπούλου, Χειλάκης, Παπαληγούρα, Δροσάκη, Μαξίμου, Βογιατζής κά.) και ένα πιάνο με ουρά επί σκηνής, κι εμείς αναμένουμε με αγωνία το αποτέλεσμα που θα πρωτοδούμε στις 5 και 6 Αυγούστου στην Επίδαυρο. Στην Αθήνα θα μας έρθει από Σεπτέμβριο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της περιοδείας:
5 και 6 Αυγούστου, Επίδαυρος
12 Αυγούστου, Ανδρος, Ανοιχτό Θέατρο Χώρας 
20 Αυγούστου, Καβάλα, Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων
23 Αυγούστου, Δίον, Αρχαίο Θέατρο Δίου
28 Αυγούστου, Αρχαία Ολυμπία, Ανοιχτό Θέατρο Φλόκα
30 και 31 Αυγούστου, Πάτρα, Ρωμαϊκό Ωδείο



«Ορνιθες» του Αριστοφάνη
Ισως η παράσταση του καλοκαιριού! Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών κατεβαίνει για πρώτη φορά στην Επίδαυρο στις 19 και 20 Αυγούστου με τους «Ορνιθες» του Αριστοφάνη, έτσι όπως τους εμπνεύστηκε ένας από τους μεγαλύτερους οραματιστές σκηνοθέτες της εποχής μας, ο Νίκος Καραθάνος. Ο άνθρωπος που μας χάρισε τα συναρπαστικά «Συρανό», «Γκόλφω» και «Δεκαήμερο» μεταφέρει τους «Ορνιθες» σε ένα δάσος (το δάσος της ζωής μας;) κι από εκεί επιχειρεί τινάγματα ψηλά. Μία παράσταση που ακολουθεί πιο μυστικιστικές διαδρομές, τόσο μέσα από τις μουσικές του Αγγελου Τριανταφύλλου, όσο και μέσα από τη σκηνοθετική της ματιά. Στα παραπάνω προσθέστε κι έναν αχτύπητο θίασο (Λούλης, Καραθάνος, Σερβετάλης, Σαράντης, Χατζηπασχάλη, Κολιανδρή, Μπιμπής, Αλεξανδράκη, Αϊδίνη, Μπαξεβάνη, Κότσιφας κά.). Δυστυχώς η παράσταση θα παρουσιαστεί μόνο στην Επίδαυρο και πουθενά αλλού. Ελπίζουμε μία πιθανή μεγάλη επιτυχία της σε όλα τα επίπεδα να αναγκάσει τη Στέγη να το ξανασκεφτεί…



«Πλούτος» του Αριστοφάνη
Ο Γιώργος Κιμούλης ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Μπέζο και τον Πέτρο Φιλιππίδη και μαζί επιχειρούν μία ανάγνωση του «Πλούτου» με μπεκετικές αναφορές (κυρίως όσον αφορά το σκηνικό), αλλά και κλασικά αριστοφανικά τερτίπια. Επιθεωρησιακά στοιχεία, σεξουαλικές αναφορές, αρκετή βωμολοχία, αλλά και στιγμές εσωτερικής έντασης και διαλογισμού διαπλέκονται σε μία παράσταση που φιλοδοξεί να σε διδάξει και να σε διασκεδάσει (ενίοτε και με εύκολο τρόπο). Η εκρηκτική πρωταγωνιστική τριάδα είναι από μόνη της θελκτική για πολύ μεγάλο μέρος του κοινού, κάτι το οποίο ενισχύει και την εμπορική απήχηση της παράστασης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της περιοδείας:
1η Αυγούστου, Μεσσήνη
2 Αυγούστου, Ηλιδα
3 Αυγούστου, Οινιάδες 
4 Αυγούστου, Δελφοί 
5 Αυγούστου, Μουδανιά 
6 Αυγούστου, Δίον 
7 Αυγούστου, Κασσάνδρα Χαλκιδικής
8 & 9 Αυγούστου, Αλεξανδρούπολη 
10 Αυγούστου, Κομοτηνή
11 Αυγούστου, Αμφίπολη
12 & 13 Αυγούστου, Καβάλα
25 Αυγούστου, Νέα Μάκρη
26 Αυγούστου, Κατράκειο Νίκαιας
27 Αυγούστου, Χαλκίδα
29 Αυγούστου, Λαμία
30 Αυγούστου, Βόλος
31 Αυγούστου & 1η Σεπτεμβρίου, Θεσσαλονίκη



«Συρανό» του Εντμόν Ροστάν
Μία μεγάλη θεατρική επιτυχία του Γιάννη Κακλέα και του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, που γέμισε ασφυκτικά το Παλλάς και το Πάνθεον στην Αθήνα τους δύο προηγούμενους χειμώνες, περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Η κλασική ηρωική κωμωδία του Εντμόν Ροστάν «Συρανό ντε Μπερζεράκ» μετατρέπεται από τον Γιάννη Κακλέα σε ένα σκηνικό θέαμα με 40 χαρακτήρες που ξεδιπλώνουν έρωτες και πάθη, τραγουδούν και πολεμούν. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος γίνεται ο αγαπημένος ήρωας με τη μεγάλη μύτη, που είναι κρυφά ερωτευμένος με την εξαδέλφη του Ρωξάνη, που υποδύεται η Δήμητρα Ματσούκα. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της περιοδείας:
1η Αυγούστου, Αργος 
3 Αυγούστου, Λευκάδα 
4 & 5 Αυγούστου, Κεφαλονιά 
6 Αυγούστου, Ζάκυνθος 
8 Αυγούστου, Αρχαία Ολυμπία 
9 Αυγούστου, Σπάρτη
21 Αυγούστου, Οινιάδες
22 & 23 Αυγούστου, Πάτρα 
24 & 25 Αυγούστου, Καλαμάτα 
26 Αυγούστου, Αίγιο
27 Αυγούστου, Νεμέα 
29 & 30 Αυγούστου, Παπάγου
31 Αυγούστου, Πετρούπολη



«Αριστοφανειάδα» της ομάδας Ιδέα
Ολόκληρος ο Αριστοφάνης είναι εδώ σε μία παράσταση που επιχειρεί να ρίξει μία φρέσκια, αλλά καθόλου «ελιτίστικη», ματιά στο έργο του. Η ομάδα Ιδέα (Κ. Γάκης, Κ. Μπιμπής, Α. Μουστάκα) ενώνει τις δυνάμεις της με το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης για να μας παρουσιάσει ένα ολοκαίνουργιο έργο, που εμπεριέχει αποσπάσματα από όλες σχεδόν τις κωμωδίες του Αριστοφάνη. Σύμφωνα με την υπόθεση, ο Αριστοφάνης πεθαίνει στις πρόβες του καινούργιου του έργου με τίτλο «Πενία» και κατεβαίνει στον Αδη. Προκειμένου να ξανανέβει στον κόσμο των ζωντανών και να ολοκληρώσει το έργο του, πρέπει να πείσει τους νεκρούς, παρουσιάζοντας μία σύνοψη του έργου του. Ενα θέαμα κατ’ ουσία λαϊκό, με πολύ γέλιο και βαθιές βουτιές θλίψης. Αυτό επεδίωξαν οι συντελεστές της «Αριστοφανειάδας», που έχει να επιδείξει έναν δυνατό θίασο πρωταγωνιστών (Α. Καφετζόπουλος, Γ. Γεννατάς, Γ. Πυρπασόπουλος, Ε. Μουμούρη, Θ. Τοκάκης κά.)

Αναλυτικά το πρόγραμμα της περιοδείας:
1η, 2 & 3 Αυγούστου, Ηράκλειο Κρήτης 
8, 9, 10 & 11 Αυγούστου, Χανιά 
17 Αυγούστου, Πόρτο Ράφτη 
19 Αυγούστου, Λευκάδα 
21 Αυγούστου, Πρέβεζα 
22 Αυγούστου, Γιάννενα 
24 Αυγούστου, Θεσσαλονίκη 
26 & 27 Αυγούστου, Καβάλα  
29 Αυγούστου, Βύρωνας 
30 Αυγούστου, Νίκαια 



«Αντιγόνη» του Σοφοκλή
Η περυσινή «Αντιγόνη» που σκηνοθέτησε ο Θέμης Μουμουλίδης με την «5η Εποχή» του επαναλαμβάνεται φέτος και οι θεατές έχουν την ευκαιρία να τη συγκρίνουν με την αντίστοιχη παράσταση του Εθνικού. Μετά την περυσινή της επιτυχία -και με δεδομένο ότι το καλοκαίρι του 2015 δεν ήταν το πιο ήσυχο που έχουμε ζήσει- η κατά Μουμουλίδη «Αντιγόνη» καλεί εκ νέου τους θεατρόφιλους να μυηθούν στο σύμπαν της επιχειρώντας να μεταφέρει ακέραιο τον λόγο του Σοφοκλή στο σήμερα. Η Ιωάννα Παππά στον ομώνυμο ρόλο και ο Νικήτας Τσακίρογλου ως Κρέοντας ηγούνται του θιάσου, που ωστόσο εξαιτίας και της περσινής περιοδείας έχει προγραμματίσει μόνο τέσσερις παραστάσεις για τον Αύγουστο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της περιοδείας:
4 Αυγούστου, Καλαμάτα
6 Αυγούστου, Αμαλιάδα 
7 Αυγούστου, Ζάκυνθος 
8 Αυγούστου, Πάτρα



«Επτά επί Θήβας» του Αισχύλου 
Μετά τις παραστάσεις στην Επίδαυρο στις 22 και 23 Ιουλίου το ΚΘΒΕ συνεχίζει την καλοκαιρινή του περιοδεία με μία από τις λιγότερο συχνά παιγμένες τραγωδίες του Αισχύλου. Ο σημαντικός Λιθουανός -αλλά θεατρικά πολιτογραφημένος Ελληνας πια- Τσέζαρις Γκραουζίνις επιχειρεί μία διαφορετική ματιά στη σύγκρουση των δύο γιων του Οιδίποδα, Ετεοκλή και Πολυνείκη, πάνω στη νέα μετάφραση του ποιητή Γιώργου Μπλάνα. Στο «Επτά επί Θήβας» βλέπουμε μόνο τον Ετεοκλή. Το όνομα του Πολυνείκη μόνο το ακούμε. Βρίσκεται έξω από τα τείχη της Θήβας και την πολιορκεί ασφυκτικά. Στην παράσταση του ΚΘΒΕ τον ρόλο του Ετεοκλή ερμηνεύουν εναλλάξ ο Γιάννης Στάνκογλου και ο Χριστόδουλος Στυλιανού, ενώ την Αντιγόνη υποδύεται η Νάντια Κοντογεώργη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της περιοδείας:
2 Αυγούστου, Δελφοί
4 Αυγούστου, Χαλκίδα
10 Αυγούστου, Χαλκιδική
18 Αυγούστου, Αλεξανδρούπολη
20 Αυγούστου, Δίον
24 Αυγούστου, Ιωάννινα
28 Αυγούστου, Παπάγου
31 Αυγούστου, Ελευσίνα



«Του Κουτρούλη ο γάμος» του Αλέξανδρου Ρίζου Ραγκαβή
Μία κλασική ελληνική κωμωδία του 19ου αιώνα, γραμμένη το 1843 αμέσως μετά το τότε Μνημόνιο με τους δανειστές της Ελλάδας, ζωντανεύει ξανά και… οποιαδήποτε ομοιότητα με όσα ζούμε σήμερα είναι απλή σύμπτωση! Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος σκηνοθετεί τον Γιάννη Βούρο και την Τάνια Τρύπη αφηγούμενος την ξεκαρδιστική ιστορία του Κουτρούλη, του καλοκάγαθου ράφτη από την Σύρο, που για να τον δεχτεί για σύζυγό της η ωραία Ανθούσα του θέτει ως όρο να γίνει… υπουργός. Μία κωμωδία με πανηγυριώτικη διάθεση και όλα τα στραβά κι ανάποδα της φυλής μας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της περιοδείας:
1η Αυγούστου, Θάσος
2 Αυγούστου, Καβάλα
3 Αυγούστου, Σέρρες
4 Αυγούστου, Κομοτηνή
5 Αυγούστου, Ξάνθη
6 & 7 Αυγούστου, Αλεξανδρούπολη
8 Αυγούστου, Νέοι Πόροι 
9 Αυγούστου, Γιάννενα
10 Αυγούστου, Κέρκυρα
11 Αυγούστου, Πρέβεζα
12 & 13 Αυγούστου, Κεφαλονιά
22 Αυγούστου, Πόρτο Ράφτη
23 Αυγούστου, Σαρωνίδα
25 Αυγούστου, Πάτρα
26 Αυγούστου, Λαύριο
27 Αυγούστου, Σαλαμίνα
29 Αυγούστου, Ηλιούπολη



«Πιάνω παπούτσι πάνω στο πιάνο» των Patari Project
Μία εξαιρετική παράσταση για όλη την οικογένεια. Ο μύθος της Σταχτοπούτας συναντά το ταλέντο και τη μοναδική τεχνική των Patari Project και με όχημα ένα πιάνο με ουρά μεταφερόμαστε στο βασίλειο που μένει η Σταχτοπούτα. Χωρίς λαμπερά κοστούμια, χωρίς φαντασμαγορικά σκηνικά, μόνο με τα σώματα και την μοναδική κινησιολογία των ηθοποιών. Κι όμως, είναι σαν να βλέπεις σινεμά! Η Σοφία Πάσχου σκηνοθετεί μία υπέροχη ομάδα ηθοποιών, καταφέρνοντας να μας κάνει (μικρούς και μεγάλους) άλλοτε να γελάμε με την ψυχή μας κι άλλοτε να νιώθουμε τη συγκίνηση να μας γαργαλάει τον λαιμό. Μετά από μία πετυχημένη περιοδεία τον Ιούλιο,, ο Αύγουστος θα βρει τους Patari στην Κρήτη για να επιστρέψουν αρχές Σεπτεμβρίου στην Αθήνα με ακόμα τρεις παραστάσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της περιοδείας:
28 & 29 Αυγούστου, Ηράκλειο Κρήτης 
31 Αυγούστου, Ρέθυμνο 



«Σταματία, το γένος Αργυροπούλου» του Κώστα Σωτηρίου
Η παράσταση που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς για δύο συνεχόμενες χρονιές στο Θέατρο του Νέου Κόσμου ταξιδεύει στην Ελλάδα, κάνοντας γνωστή την ιστορία της αξιαγάπητης και υπερσυντηρητικής Σταματίας και στο κοινό της περιφέρειας. Η Ελένη Ουζουνίδου ερμηνεύει μοναδικά τη Σταματία, μία γυναίκα γεννημένη στα μέσα του ’30, κόρη ανώτερου υπαλλήλου του Υπουργείου Εμπορίου και αναθρεμμένη με τα χρηστά ήθη. Τα χρόνια περνούν, αλλά η Σταματία αδυνατεί να συμβαδίσει με την εκάστοτε εποχή. Ενας απολαυστικός μονόλογος, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, με μία συναρπαστική Ουζουνίδου. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της περιοδείας:
8 Αυγούστου, Ανδρος
9 Αυγούστου, Τήνος  
10 Αυγούστου, Πάρος 
11 Αυγούστου, Σαντορίνη 
31 Αυγούστου, Ηλιούπολη 



«Η Ασπίς και το Συμπόσιο» των Μενάνδρου και Λουκιανού
Δύο σπουδαία αρχαία κείμενα του Μενάνδρου και του Λουκιανού παρουσιάζονται σε ενιαία παράσταση. Μία αρχαία κωμωδία μέσα από την οποία επιχειρείται η σύνδεση των σημερινών δεινών μας και των αρχαίων μας παθών. Μήπως είμαστε ίδιοι διαχρονικά; Ο Δημήτρης Πιατάς, ο Τάσος Παλατζίδης και ο Γιάννης Σαμσιάρης ερμηνεύουν τους κεντρικούς ρόλους σε μία διαχρονική σάτιρα «φιλοσοφίας και φιλοσόφων». Αξίζει να σημειώσουμε ότι η παράσταση θα έχει ταυτόχρονη διερμηνεία στη νοηματική για τους κωφούς και οπτική περιγραφή για τους τυφλούς, κάτι πραγματικά πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα και μάλιστα για παράσταση που περιοδεύει.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της περιοδείας:
7 Αυγούστου, Πάτρα 
8 Αυγούστου, Ιωάννινα 
10 Αυγούστου, Αργος 
24 Αυγούστου, Βόλος
25 Αυγούστου, Λάρισα 



«Κοκομπλόκο» του Νίκου Μουτσινά
Ο Νίκος Μουτσινάς διασκευάζει ελεύθερα και σκηνοθετεί τη γαλλική ερωτική κωμωδία “Pijama pour six”, φιλοδοξώντας να προκαλέσει στους fans του… κοκομπλόκο από τα γέλια. Ο Μάνος, ο Πάνος, η Ανια, η Μάνια, η Βάνια και η Μαρίνα μπλέκουν σε αμέτρητες παρεξηγήσεις στη Φολέγανδρο και προσπαθούν να καλύψουν τα ακάλυπτα. Μία κλασική ερωτική κωμωδία ανατροπών -όπου πόρτες ανοίγουν και κλείνουν και τηλεοπτικού ύφους ατάκες πέφτουν βροχή- με πρωταγωνιστές τους Νίκο Μουτσινά, Βασιλίκη Ανδρίτσου, Αντώνη Κρόμπα, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ματίνα Νικολάου και Σοφία Μανωλάκου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της περιοδείας:
1η Αυγούστου, Ρέθυμνο
2 Αυγούστου, Αγιος Νικόλαος Κρήτης
3 Αυγούστου, Ιεράπετρα 
4 Αυγούστου, Χανιά
5 Αυγούστου, Αρκαλοχώρι Κρήτης
6 Αυγούστου, Ηράκλειο Κρήτης
8 Αυγούστου, Πόρτο Ράφτη
9 Αυγούστου, Σαρωνίδα 
19 Αυγούστου,, Κιάτο 
20 Αυγούστου, Μάνη
24 Αυγούστου, Κερατέα
27 Αυγούστου, Νέα Μάκρη
28 Αυγούστου, Πρέβεζα
29 Αυγούστου, Αρτα
30 Αυγούστου, Κέρκυρα
31 Αυγούστου, Ιωάννινα 



«Γαμπροί για πούλημα» των Μ. Ρέππα & Θ. Παπαθανασίου
Μετά τη χειμωνιάτικη εμπορική της επιτυχία στο θέατρο Ακροπόλ, η πολιτικών αποχρώσεων φαρσοκωμωδία των Ρέππα-Παπαθανασίου περιοδεύει ανά την Ελλάδα. Ενας τηλεοπτικός παραγωγός σε κρίση, η πτωχευμένη γυναίκα του, ο κηπουρός τους, δύο Ρωσίδες, ένας γενικός γραμματέας υπουργείου κι ένα αρχαίο αγαλματάκι γίνονται μαλλιά κουβάρια σε αυτή την τηλεοπτικού ύφους και αισθητικής κωμωδία, που οι δημιουργοί της θεωρούν ότι αντικατοπτρίζει αυτό που συμβαίνει μέσα μας και έξω μας. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε του Κ. Κόκλα, Γ. Τσιμιτσέλη, Ν. Βλαβιανού, Π. Χοροζίδου, Κ. Ευρυπιώτη, Σ. Βογιατζάκη, Σπ. Πουλή και Μ. Ιωάννου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της περιοδείας:
1η Αυγούστου, Αίγιο
2 Αυγούστου, Ζάκυνθος 
3 Αυγούστου, Καβάσιλα 
4 Αυγούστου, Κυπαρισσία 
5 Αυγούστου, Κιάτο 
6 Αυγούστου, Σοφικό Κορινθίας
9 & 10 Αυγούστου, Ηράκλειο Κρήτης  
11 Αυγούστου, Ρέθυμνο
12 & 13 Αυγούστου, Χανιά 
21 & 22 Αυγούστου, Καλαμάτα 
23 Αυγούστου, Τρίπολη 
24 Αυγούστου, Παπάγου 
28 Αυγούστου, Ραφήνα 
29 Αυγούστου, Αχαρνές 
30 Αυγούστου, Πειραιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης