Η… funky πλευρά της πόλης

Η… funky πλευρά της πόλης

Τα πιο ενδιαφέροντα σημεία της Αθήνας μέσα από μία πρωτότυπη σειρά βίντεο, χωρίς κουραστικούς διαλόγους

Η… funky πλευρά της πόλης
Ήρθαμε σε επαφή για πρώτη φορά με το Funky City πριν από λίγες μόλις μέρες: πρόκειται για την προσπάθεια μιας ομάδας νέων ανθρώπων, που αποτελείται από δημοσιογράφους, κινηματογραφιστές, γραφίστες και τεχνικούς, να αποτυπώσει μέσα από μία σειρά βίντεο το μοντέρνο και αντισυμβατικό - όπως οι ίδιοι φυσικά το αντιλαμβάνονται. Για να το καταφέρουν, ζουν την πόλη «από μέσα», ανακαλύπτουν στέκια που έχουν να προσφέρουν κάτι καινούργιο και μας τα παρουσιάζουν ακριβώς όπως θα το έκαναν και στην παρέα τους.

Αφού λοιπόν… κουρεύτηκαν και ξυρίστηκαν με φαλτσέτα, ντύθηκαν στο στυλ που τους αρέσει, έφαγαν υγιεινά, ψώνισαν έξυπνα δώρα και απόλαυσαν το ποτό τους, αποφάσισαν να αλλάξουν παραστάσεις. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από το Κέντρο για την απαραίτητη γυμναστική, έκαναν online τις αγορές τους και κατευθύνθηκαν δυτικά για καφέ και ποτό.


Προορισμοί: Spiti Yoga (Λεωχάρους 10, Αθήνα), yolenis.com, Mind The Cup (Αιμιλίου Βεάκη 29, Περιστέρι), Wine Up (Ελ. Βενιζέλου 86, Πετρούπολη) και Qahwa (Μ. Μπότσαρη 1, Αιγάλεω).
Κλείσιμο

Σχεδιασμένα για διάχυση στα social media, όλα τα βίντεο είναι σύντομα σε διάρκεια, χωρίς κουραστικούς διαλόγους και μόνο με τις απολύτως απαραίτητες πληροφορίες, οι οποίες μπορεί και να φαίνονται περιττές αλλά είναι ικανές να σε παρακινήσουν να ξεκινήσεις τις δικές σου διαδρομές μέσα στην πόλη. Για να βάλει… μπροστά την ιδέα της, η ομάδα προσέτρεξε στη Funky Buddha, την ελληνική εταιρεία ρούχων και αξεσουάρ που στηρίζει ενεργά νέες αξιόλογες πρωτοβουλίες.


Προορισμοί: Sir Barber (Βουλής 7, Στοά Χ. Μπολάνη, Αθήνα), Funky Buddha (Α. Παπανδρέου 2, Χαλάνδρι), Το Βαζάκι (Αριστοτέλους 33, Χαλάνδρι), Tomy K. (Αριστείδου 27, Χαλάνδρι) και Theory Bar & More (Πλάτωνος 14, Χαλάνδρι).

ΥΓ. Σύντομα θα πραγματοποιηθεί και διαγωνισμός με σκοπό την ανεύρεση μουσικών κομματιών που θα «ντύσουν» τη σειρά των βίντεο. Μείνε συντονισμένος.

ΥΓ2. Η ομάδα του Funky City δέχεται προτάσεις για ενδιαφέροντα points μέσα στην πόλη. Στείλε κι εσύ τη δική σου στο citystories@m-media.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης