Δεκάδες παγκόσμιες πρεμιέρες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της έκθεσης αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, από τις 18 έως τις 30 Νοεμβρίου. Το Black Pearl του James Hetfield δεν είναι μία από αυτές, όμως θα συγκεντρώσει πολλά βλέμματα πάνω του. Πρόκειται για custom made παραλλαγή μίας Jaguar του 1948, την οποία παραχωρεί συχνά ο τραγουδιστής των Metallica σε εκθεσιακούς χώρους.
Όχι όμως χωρίς αγωνία: «Πάντα ανησυχώ όταν το αυτοκίνητο μου πηγαίνει σε κάποια έκθεση, ότι θα επιστρέψει με χτυπήματα και γρατσουνιές», δηλώνει ο – 51 ετών – Χέτφιλντ. Η Jaguar έχει μετατραπεί από τον ειδικό σε ανάλογα project, Ρικ Ντορ, με το σχέδιο να αντλεί επιρροές από ευρωπαϊκά και αμερικάνικα αυτοκίνητα των δεκαετίων του ’30 και του ’40. Κίνηση χαρίζει ένας V8 της Ford με ισχύ 375 PS.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς