Πέρεζ: Ούτε ένα ποτήρι!

Πέρεζ: Ούτε ένα ποτήρι!

Ο Μεξικάνος οδηγός F1 που φέτος αγωνίζεται με τα χρώματα της Force India τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε στην πατρίδα του στο Μεξικό όπου είχε την ευκαιρία να συμμετέχει σε μια πολύ σημαντική καμπάνια.

Πέρεζ: Ούτε ένα ποτήρι!
Ο λόγος που ο Πέρεζ ήταν στο Μεξικό δεν είναι άλλος από το Αμερικάνικο GP που γίνεται στο Τέξας πολύ κοντά στα σύνορα με την πατρίδα του. Το Μεξικό θα φιλοξενήσει αγώνα F1 το 2015.

O 24χρονος οδηγός που θέλει να παραμείνει στη Force India το 2015 αποκάλυψε προχτές στη συνέντευξη Τύπου στο Ώστιν όταν ρωτήθηκε σχετικά πως βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα για να ανανεώσει το συμβόλαιό του για έναν ακόμη χρόνο. Η Force India ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες την παράταση της συνεργασίας της με το Νίκο Χούλκενμπεργκ για το 2015. Ο Πέρεζ κατάφερε να φέρει την Force India στο βάθρο φέτος, τερμάτισε 3ος στο Μπαχρέιν.

Κλείσιμο
Στο βίντεο που μπορείτε να δείτε εδώ ο Πέρεζ
οδηγεί ένα γρήγορο καρτ σε μια πίστα αγώνων όπου οι οργανωτές χρησιμοποιούν κόκκινα πλαστικά ποτήρια για να τονίσουν πως η ακρίβεια στην οδήγηση απαιτεί μέγιστη αυτοσυγκέντρωση. Φυσικά η κατανάλωση αλκοόλ επηρεάζει αρνητικά την ικανότητα οδήγησης, την κρίση και τα αντανακλαστικά του οδηγού. Αυτός υπό την επήρεια οινοπνεύματος και ευρισκόμενος σε ευθυμία δεν μπορεί να εκτιμήσει σωστά, το χώρο, το χρόνο κατά συνέπεια είναι επικίνδυνος για τον εαυτό του, τους γύρω του και το κοινωνικό σύνολο.

Μεγάλη σημασία έχει ότι το εν λόγω μήνυμα
το στέλνει μια εταιρεία αλκοολούχων ποτών που προφανώς ξέρει καλά πόσο σημαντική είναι η υγεία των πελατών της.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο με τον Μεξικάνο οδηγό της Force India.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης