Σημάδια αφύπνισης δείχνει ο Σουμάχερ

Σημάδια αφύπνισης δείχνει ο Σουμάχερ

Έπειτα από μήνες σε κώμα, η μάνατζερ του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 μιλά για την πρώτη προσωρινή ανάκτηση των αισθήσεών του


Σημάδια αφύπνισης δείχνει ο Σουμάχερ
Για την πρώτη ανάκτηση των αισθήσεων του Μίκαελ Σουμάχερ, για λίγες στιγμές, έπειτα από μήνες σε κώμα, έκανε λόγο η εκπρόσωπός του, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η μάνατζερ του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, Σαμπίνε Κεμ, είπε ότι ο Σουμάχερ παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης στην υγεία του, ωστόσο διατηρούνται ακόμα οι επιφυλάξεις σχετικά με την πλήρη «ανάκαμψη» της κατάστασής του.

«Η κατάσταση του Μίκαελ παρουσίασε πρόοδο. Δείχνει σημάδια αφύπνισης και κάποιες στιγμές δείχνει να έχει τις αισθήσεις του. Είμαστε μαζί του στη δύσκολη μάχη που δίνει μαζί με την ομάδα των γιατρών του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Γκρενόμπλ. Παραμένουμε αισιόδοξοι. Ταυτόχρονα, ζητώ και πάλι την κατανόηση σας, καθώς δεν θέλω να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες με σκοπό την προστασία της ιδιωτικής ζωής του Μίκαελ και της οικογένειας του» ανέφερε η Κεμ.

Κλείσιμο
Η ίδια είχε προβεί σε παρόμοιες δηλώσεις και την Πέμπτη, κάνοντας λόγο για «σημάδια κάποιας βελτίωσης».

Ύστερα από περίπου τρεις μήνες νοσηλείας του βετεράνου πρωταθλητή της Formula 1 σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, λόγω του σοβαρού ατυχήματος που είχε ενώ έκανε σκι στο θέρετρο Μεριμπέλ των γαλλικών Αλπεων, στα τέλη του 2013, η Κεμ επανάλαβε ότι η κατάσταση του 45χρονου Γερμανού  χρειάζεται μεγάλη υπομονή: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι υπάρχουν ενδείξεις που μας δίνουν θάρρος», τόνισε, διαψεύδοντας παράλληλα τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο ότι ο Σουμάχερ δεν βρίσκεται σε πορεία αποκατάστασης.

Η Κεμ επίσης διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τη γυναίκα του Σουμάχερ να δημιουργεί στο σπίτι τους στην Ελβετία ειδικό δωμάτιο νοσηλείας για να μεταφέρει εκεί το σύζυγο της: «Οι φήμες ότι η Κορίνα ανακαινίζει το σπίτι σε μια απέλπιδα προσπάθεια να φέρει τον Μίκαελ κοντά της είναι εντελώς αβάσιμες».


Για συνεχή ενημέρωση σε ότι αφορά την υγεία του Σουμάχερ πατήστε ΕΔΩ






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης