Βίντεο: Τσιτάχ τα έβαλε με ηλεκτροκίνητη Formula Ε και...
...αν και έπιασε ταχύτητα 100χλμ./ώρα έχασε τελικά στο νήμα
Ένας ιδιαίτερος αγώνας ταχύτητας με στόχο την ευαισθητοποίηση για την κλιματική αλλαγή πραγματοποιήθηκε στην Αφρική ανάμεσα σε ένα τσιτάχ και ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο της Formula E.
Το αιλουροειδές ξεκίνησε με προβάδισμα και ανέπτυξε ταχύτητα 100 χλμ./ώρα, αλλά τελικά έχασε στο νήμα καθώς η φόρμουλα έπιασε τελική 225χλμ./ώρα.
Το εν λόγω όχημα με οδηγό τον Jean-Eric Vergne, ο οποίος πρόσφατα κέρδισε το Ε-prix του Μόντρεαλ, μπορεί να πιάσει τελική ταχύτητα 225χλμ./ώρα ενώ το τσιτάχ μπορεί να φτάσει μέχρι τα 112χλμ./ώρα.
Οι υπεύθυνοι της Formula E ελπίζουν ότι με το βίντεο αυτό θα μπορέσουν να βοηθήσουν στην ευαισθητοποίηση όσον αφορά τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και τον κίνδυνο που αυτή αποτελεί για τα τσιτάχ και άλλα σπάνια είδη.
Κλείσιμο
Σημειώνεται ότι αυτή τη στιγμή σε όλο τον κόσμο υπάρχουν 7.000 τσιτάχ με τον αριθμός τους να μειώνεται.
Με μόττο το «Unwrap Your Style» και χιλιάδες νέους κωδικούς από τις χειμερινές συλλογές, το κατάστημα Sneaker Cage στο The Mall Athens αποτελεί κορυφαίο προορισμό για athleisure εμφανίσεις που δεν θυσιάζουν το στυλ για την άνεση.
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.