Πρεσβεία ΗΠΑ: Σήμα κινδύνου για τρομοκρατικό χτύπημα στη Νιγηρία

Πρεσβεία ΗΠΑ: Σήμα κινδύνου για τρομοκρατικό χτύπημα στη Νιγηρία

Οι Αμερικανοί αναφέρονται σε ανάλογη επιχείρηση με εκείνη στο Μάλι και ζητούν η προσοχή να στραφεί στα ξενοδοχεία που φιλοξενούν τουρίστες από χώρες της Δύσης

Πρεσβεία ΗΠΑ: Σήμα κινδύνου για τρομοκρατικό χτύπημα στη Νιγηρία
Επείγον σήμα κινδύνου προς την κυβέρνηση της Νιγηρίας, για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα το αμέσως επόμενο διάστημα, εξέπεμψε η αμερικανική πρεσβεία την Παρασκευή (4/12).

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, έχουν συγκεντρώσει ικανό αριθμό πληροφοριών που οδηγούν στο συγκεκριμένο συμπέρασμα, ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά για επιχείρηση ανάλογη με εκείνη στο Μάλι, ζητώντας από τις τοπικές αρχές να ανεβάσουν το επίπεδο φύλαξης των ξενοδοχείων, στα οποία διαμένουν τουρίστες από χώρες της Δύσης.

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Νιγηρία ενημέρωσε τους Αμερικανούς πολίτες που βρίσκονται στη χώρα της Δυτικής Αφρικής, να προσέχουν, καθώς δεν διαθέτουν περισσότερα στοιχεία για τη μέθοδο ή τη συγκεκριμένη τοποθεσία που επίκειται το τρομοκρατικό χτύπημα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης