Τουρκία: «Ιντιφάντα» προαναγγέλλει η σύζυγος του Γκιουλ

Τουρκία: «Ιντιφάντα» προαναγγέλλει η σύζυγος του Γκιουλ

Τι είπε σε δεξίωση στο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα - Γιατί ο Γκιουλ προσπάθησε να «καρφώσει» ότι ο επόμενος πρωθυπουργός θα είναι ο Νταβούτογλου

Τουρκία: «Ιντιφάντα» προαναγγέλλει η σύζυγος του Γκιουλ
Έξαλλη και ιδιαίτερα δυσαρεστημένη φέρεται να είναι η σύζυγος του απερχόμενου προέδρου της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιουλ, Χαϊρουνισά, για τον παραγκωνισμό του άντρα της από τον Ταγίπ Ερντογάν.

Έτσι, κατά τη διάρκεια δεξίωσης στο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα, η Χαϊρουνισά αρνήθηκε να χαιρετίσει επιδεικτικά δημοσιογράφους οι οποίοι έχουν σχέση με τον Ταγίπ Ερντογάν και δεν δίστασε να πει ότι εκείνη θα ξεκινήσει την Ιντιφάντα!

«Τώρα αγωνίζονται για να πάρουν μέρος στην νέα οικογενειακή φωτογραφία. Νομίζουν ότι δεν καταλαβαίνουμε. Ο Πρόεδρος δεν λέει τίποτα λόγω της ευγένειάς του. Όλα τα γνωρίζουμε», είπε η  κυρία Γκιουλ, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τη δυσαρέσκειά της για τη στάση του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης απέναντι στο σύζυγό της.

Κλείσιμο
«Μας γνωρίζετε εδώ και χρόνια. Εμείς δεν έχουμε αλλάξει. Κοιτάξτε όμως την αλλαγή πώς έχουν αλλάξει όλοι αυτοί. Γνωρίζω τα πάντα. Τώρα σωπαίνω, αλλά αυτό δεν θα κρατήσει πολύ. Εγώ θα ξεκινήσω την Ιντιφάντα», είπε η Χαϊρουνισά, σύμφωνα με την εφημερίδα Χουριέτ.

Οι δηλώσεις της κυρίας Γκιούλ ήρθαν έπειτα από τα όσα αποκάλυψε ο σύζυγός της για τον νυν υπουργό Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου.

Ο  Γκιουλ «έκαψε» ουσιαστικά τον Νταβούτογλου την Τρίτη, «καρφώνοντας» ότι θα είναι ο νέος  πρωθυπουργός της Τουρκίας..

«Όπως το βλέπω, ο Νταβούτογλου θα αναλάβει την θέση αυτή. Θα τον υποστηρίξουμε», τόνισε ο Γκιουλ, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Μάλιστα, ο Γκιουλ πρόσθεσε ότι εκείνος έβαλε τον Νταβούτογλου στην πολιτική και τη δημόσια διοίκηση, τονίζοντας ακόμη πως ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Ερντογάν στο ζήτημα της αλλαγής του πολιτικού συστήματος από κοινοβουλευτικό σε προεδρικό.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης