ΗΠΑ: Φοιτητής θα πληρώσει τα δίδακτρά του με τη βοήθεια του... Ομπάμα

ΗΠΑ: Φοιτητής θα πληρώσει τα δίδακτρά του με τη βοήθεια του... Ομπάμα

Ο Τζέσε Γκρέιντζερ αποφάσισε να πουλήσει μια επιστολή με την υπογραφή του αμερικανού προέδρου προκειμένου να ανταποκριθεί στα αυξημένα έξοδά του

ΗΠΑ: Φοιτητής θα πληρώσει τα δίδακτρά του με τη βοήθεια του... Ομπάμα
Με τη βοήθεια του Μπαράκ Ομπάμα προσπαθεί να ολοκληρώσει τις σπουδές του ένας φοιτητής του πανεπιστημίου του Winthrop.

Όχι ο αμερικανός πρόεδρος δεν θα μεσολαβήσει για την αποφοίτηση του Τζέσε Γκρέιντζερ, αλλά άθελά του θα βοηθήσει στην αποπληρωμή των διδάκτρων του νεαρού φοιτητή καθώς ο νεαρός φοιτητής πουλάει προς 9.500 δολάρια μια επιστολή που έλαβε από τον πρόεδρο των ΗΠΑ με την υπογραφή του.

Κλείσιμο
Ο Γκρέιντζερ, ο οποίος στο παρελθόν είχε ζήσει κάποια χρόνια ως άστεγος, αποφάσισε να μοιραστεί τους προβληματισμούς του για το μέλλον του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ καθώς το βασικό του πρόβλημα ήταν το πού θα έβρισκε τα 10.000 δολάρια για να πληρώσει τα δίδακτρά του.

Ο Ομπάμα του απάντησε το 2011. «Σ' ευχαριστώ για το γράμμα και για την εμπνευσμένη ιστορία σου. Η καλύτερη συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι να ολοκληρώσεις τις σπουδές σου» του έγραψε ο αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος τον συμβούλεψε να ασχοληθεί με τους άστεγους καταλήγοντας: «Είμαι περήφανος για σένα. Διατήρησε την αποφασιστικότητά σου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης