«Party animals» και οι Βρετανοί συνταξιούχοι!

«Party animals» και οι Βρετανοί συνταξιούχοι!

Μετά τα όργια των Βρετανών εφήβων στη Μαγιόρκα αποκαλύπτονται τα παρατράγουδα των Βρετανών συνταξιούχων στην Τενερίφη - Ηλικιωμένοι Βρετανοί ξοδεύουν όλη τους την περιουσία, για να... ξανανιώσουν - Πίνουν μέχρι τελικής πτώσεως και γιορτάζουν άγρια τα «χρυσά» τους χρόνια

«Party animals» και οι Βρετανοί συνταξιούχοι!
Τα φθηνά ποτά και το κλάμπινγκ μέχρι πρωίας κατέστησαν την Τενερίφη έναν προορισμό για χιλιάδες νέους Βρετανούς που θέλουν να διασκεδάσουν μέχρι τελικής πτώσης. Αλλά τώρα το ισπανικό νησί  προσελκύει ένα διαφορετικό είδος τουριστών. Συγκεκριμένα, δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχοι ταξιδεύουν εκεί κάθε χρόνο για να ξεφύγουν από τις άθλιες καιρικές συνθήκες του Ηνωμένου Βασιλείου και να... ξανανιώσουν! Ντοκιμαντέρ από το Channel 5, που ονομάζεται OAPs, αποκαλύπτει πώς ξεφαντώνουν και πώς εν μία νυκτί μπορούν να ξοδεύσουν όλη τους τη σύνταξη  και να υποθηκεύσουν την κληρονομιά των παιδιών τους, μόνο και μόνο για να... παρτάρουν σαν έφηβοι. 

Κλείσιμο


Ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Τενερίφη, μάλιστα, έχει φτιάξει ένα σόου που το ονομάζει «αίθουσα αναμονής του Θεού», γιατί υπάρχουν τόσοι πολλοί ηλικιωμένοι γλεντζέδες, ενώ σε αυτό ένας συνταξιούχος πέθανε καθώς χόρευε τον παιδικό χορό «Hokey Cokey»! Ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, Μαρκ Κρεγκ, λέει πως οι πελάτες του ηλικίας 65 και 70 ετών, «γίνονται αρκετά πρόστυχοι όταν πιουν μερικά ποτά».  




Ο 74χρονος Γκόρντον Στιλ και η 70χρονη συζυγός του Μαρί λένε πως πάνε διακοπές κάθε χρόνο στην Τενερίφη για ένα γεμάτο με αλκοόλ διάλειμμα που για αυτούς λειτουργεί ως καύσιμο για τον χειμώνα. Το σύνθημά τους μάλιστα είναι: «Το πάρτι δεν τελειώνει μέχρι να πέσεις». 



Η Μαρί, που έχει πάρει σύνταξη ως εργαζόμενη σε εργοστάσιο της Cadbury, δήλωσε: «Στο σπίτι δεν έχουμε καθόλου και πουθενά αλκοόλ, ωστόσο γινόμαστε από... αντιαλκοολικοί σε φουλ αλκοολικούς καθ'όλη τη διάρκεια της νύχτας». «Τα χρυσά μας χρόνια είναι τώρα. Δουλέψαμε σκληρά όλη τη ζωή μας και έχουμε μεγαλώσει τέσσερα παιδιά. Νιώθω σαν να ήρθε πλέον η ώρα να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας». 




Ο κ. Στιλ, που είναι συνταξιούχος λιμενεργάτης, και η σύζυγός του,  μάλιστα χάλασαν μία περιουσία για το πάρτι γενεθλίων της κόρης τους Τρέισι όταν έγινε 50 ετών, καθώς εκείνη παλεύει να συμβαδίσει με τους γονείς της.



«Όταν η μαμά και ο μπαμπάς ταξιδεύουν στην Τενερίφη είναι εντελώς διαφορετικοί. Πάνε πίσω στην παιδική τους ηλικία και είναι σαν έφηβοι», λέει η Τρέισι, προσθέτοντας πως «ξέρουν πως να διασκεδάζουν σκληρά και να πίνουν πολύ. Παρτάρουν πιο άγρια από εμένα. Για να διασκεδάσω μαζί τους, μετά χρειάζομαι διακοπές προκειμένου να το ξεπεράσω». 








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης