Η Μέγκαν Χάντσμαν, κάτοικος της πολιτείας Γιούτα των ΗΠΑ, κατηγορείται ότι σκότωσε έξι παιδιά της, ενώ η ίδια παραδέχτηκε στο δικαστήριο τις αποτρόπαιες πράξεις της λέγοντας ότι έπνιξε τα βρέφη αμέσως μετά τη γέννησή τους, σύμφωνα με έγραψε η εφημερίδα Salt Lake Tribune επικαλούμενη σχετικό έγγραφο.
Η «σύγχρονη Μήδεια» Μέγκαν Χάντσμαν, 39 ετών, η οποία προσήχθη ενώπιον του δικαστηρίου της πόλης Πρόβο, στη Γιούτα, είπε στην αστυνομία ότι δεν φόνευσε το έβδομο βρέφος που βρέθηκε στο γκαράζ του σπιτιού της, καθώς αυτό γεννήθηκε νεκρό.
Η Χάντσμαν ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι είχε σκοτώσει τα υπόλοιπα έξι βρέφη αμέσως αφότου γεννήθηκαν.
Στην ένορκη κατάθεσή της η Χάντσμαν είπε πως είχε τυλίξει κάθε βρέφος με ένα κομμάτι ύφασμα, τα είχε τοποθετήσει μέσα σε πλαστική σακούλα και τα είχε αποθηκεύσει σε ξεχωριστά χάρτινα κουτιά, σύμφωνα με τους αστυνομικούς.
Η τεχνολογία και η τεχνητή νοημοσύνη επηρεάζουν και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο νομικός τομέας, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι ανάγκες για εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της νομικής.