Μπροστά σε κατάμεστες εξέδρες θα υποδεχθεί η Ρόμα την Μπαρτσελόνα στον δεύτερο προημιτελικό του Champions League
Σε ένα «Ολίμπικο» που θα… βράζει θα πρέπει να διεκδικήσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League η Μπαρτσελόνα.
Αν και μεσολαβούν 18 μέρες μέχρι τότε, τα εισιτήρια του αγώνα κάνουν φτερά από τους φίλους της Ρόμα.
Δεδομένου λοιπόν ότι έχουν εξαντληθεί ήδη σε «Curva Nord» και «Curva Sud», θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι οι εξέδρες θα είναι κατάμεστες στη ρεβάνς.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους