Λάρισα - Ατρόμητος 1-2: Συνεχίζει με σπασμένα τα φρένα

Λάρισα - Ατρόμητος 1-2: Συνεχίζει με σπασμένα τα φρένα

Μετά την Τούμπα ο εκπληκτικός Ατρόμητος άλωσε και το AEL FC Arena - Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν στο 45' με τον Λημνιό με την ΑΕΛ να ισοφαρίζει στο 47' με τον Μαρουκάκη - Στο 56' Μπρίτο και Λε Ταλέκ έκρυψαν τη μπάλα με τον Γάλλο να πετυχαίνει το 1-2 - Στη 2η θέση μαζί με τον ΠΑΣ πλέον ο Ατρόμητος

Λάρισα - Ατρόμητος 1-2: Συνεχίζει με σπασμένα τα φρένα
Εκανε το 2-0 στο ΟΑΚΑ, 2-2. Εκανε το 3-1 στην Τούμπα, 3-4. Πήγε στην Λάρισα και έφυγε με το διπλό νικώντας 2-1. Αυτός ο Ατρόμητος βρίσκεται πλέον στην δεύτερη θέση πιάνοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα (με ματς περισσότερο) αφήνοντας πίσω του την ΑΕΚ. Η ομάδα του Περιστερίου με τον Γιώργο Κορακάκη στον πάγκο κάνει απίστευτο ντεμαράζ και πλέον ονειρεύεται ξεκάθαρα μια θέση στην πεντάδα.

Και τι καλύτερος τρόπος από το να κλείσει αυτό το σερί των τριών συνεχόμενων εκτός έδρας αγώνων μ' ένα υπέροχο δεύτερο γκολ. Ο Ατρόμητος έχοντας ισοφαριστεί έβγαλε κόντρα επίθεση με πέντε πάσες και σημείωσε ένα πανέμορφο τέρμα με τον Λε Ταλέκ ο οποίος σκοράρει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι συνδυάζοντας αυτό το σερί με τ' όνομά του.

ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΓΚΟΛΑΡΑ ΑΠΟ ΛΗΜΝΙΟ
Η ΑΕΛ μ' ένα περίεργο σχηματισμό και εκπλήξεις στην 11αδα (Ποτουρίδης, Φατιόν αμυντικά χαφ και Γκιόλας στόπερ δίπλα στον Φάρκας) μπήκε δυνατά στο ματς. Και στο πρώτο δεκάλεπτο θα μπορούσε να είχε προηγηθεί. Ομως ο Ναζλίδης δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με τον Γκορμπούνοφ να είναι υπεύθυνος στο 8' (εκπληκτική επέμβαση με ανάποδο χέρι στο παραθυράκι). 

Ο Ατρόμητος αντέδρασε έκανε το επόμενο δεκάλεπτο δικό του, όμως οι φάσεις που δημιουργούσε ήταν εκτός στόχων. Κάπου εκεί ο ρυθμός έπεσε, οι φάσεις μειώθηκαν και οι δύο ομάδες έδειχναν συμβιβασμένες και μάλλον ικανοποιημένες από το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου. Ωστόσο Τόνσο, Μπρίτο και Λημνιός σκέφτηκαν κάπως διαφορετικά στα τελευταία δευτερόλεπτα. Οι δύο πρώτοι συνδυάστηκαν η μπάλα μπήκε στην περιοχή και εκεί μ' ένα υπέροχο γυριστό σουτ ο Λημνιός άνοιξε το σκορ για τον Ατρόμητο.

ΠΙΕΣΤΙΚΗ ΑΕΛ, ΤΗ ΝΙΚΗ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Τσιώλης πέρασε στο ματς Αβραάμ και Μαρουκάκη (αντί για Ντοντό και Ντέλετιτς) και δικαιώθηκε άμεσα. Στο 47' ο Ναζλίδης τα έκανε όλα σωστά (πέρασε Κοντοέ και έδωσε μισό γκολ) και την γύρισε στον Μαρουκάκη ο οποίος ισοφάρισε. Η ΑΕΛ συνέχισε την πίεση της. Μετέφερε το παιχνίδι στην περιοχή του Ατρομήτου προσπαθώντας με στημένες φάσεις να απειλήσει την εστία του Γκορμπούνοφ. Σε μία από αυτές όμως o Aτρόμητος βρήκε την ευκαιρία να φτιάξει μια αντεπίθεση για σεμινάριο.

Στο 56' μετά από κόρνερ της ΑΕΛ ο Φυτανίδης την έδωσε στον Τόνσο, αυτός στον Λε Ταλέκ και ο Γάλλος την έσπασε στ' αριστερά στον Μπρίτο. Ο Βραζιλιάνος από τ' αριστερά μπήκε στην περιοχή κι αντί να την βγάλει απέναντι στον Λημνιό την έσπασε ξανά στον Λε Ταλέκ ο οποίος ακολούθησε την φάση και με μονοκόμματο πλασέ έστειλε την μπάλα στο παράθυρο του Ξενοδόχοφ.

Αυτό αρκούσε για τον Ατρόμητο. Παρά το γεγονός ότι για την επόμενη μισή ώρα η Λάρισα έκλεισε στην περιοχή του τον Ατρόμητο, εντούτοις δεν είχε πλάνο για το πως θ' απειλήσει την εστία του Γκορμπούνοφ. Ετσι οι «κυανόλευκοι» σχετικά εύκολα διατήρησαν τη νίκη κι έφτασαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΛΑΡΙΣΑ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Κόντορ, Ρέντζας, Φάρκας, Γκόλιας, Αντονι, Ποτουρίδης, Ναβάρο, Ντέλετιτς (46' Αβραάμ), Ναζλίδης, Ντοντό (46' Μαρουκάκης)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Μπιτόλο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κοντοές, Μπάγκα, Ούμπιδες, Λημνιός (66' Κεϊτά), Τόνσο (87' Ζησόπουλος), Μπρίτο (78' Κατράνης), Λε Ταλέκ
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης