Χουχούμης: «Θέλω να μείνω, ο Στραματσόνι αποφασίζει»
Την επιθυμία να βρίσκεται στον Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν εξέφρασε ο Διαμαντής Χουχούμης, ο οποίος δήλωσε πως φέτος ανταμείφθηκαν οι κόποι του
Για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό μίλησε μεταξύ άλλων ο Διαμαντής Χουχούμης, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στο «τριφύλλι» και την επόμενη σεζόν.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 21χρονος αριστερός μπακ στη «Live Sport»
Για την ευκαιρία που του έδωσε ο Στραματσόνι: «Ήταν σημαντικό για μένα, ανταμείφθηκαν οι κόποι μου και προσπάθησα να δώσω το 100% για να δείξω χαρακτήρα».
Για τη νίκη επί του Πανθρακικού: «Μας βοήθησε ψυχολογικά ενόψει των πλέι οφ. Παίξαμε καλά και πιστεύω ότι το χάρηκε και ο κόσμος. Είδε έξι γκολ και ωραίο θέαμα».
Κλείσιμο
Για τη νέα σεζόν: «Ακόμα δεν τελείωσε η φετινή, οπότε περιμένω να ολοκληρωθεί και βλέπουμε. Θα κρίνει η διοίκηση και ο προπονητής την παραμονή μου, αλλά σίγουρα εγώ θέλω να μείνω».
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή