Αυτοί άρεσαν στην ΑΕΚ

Αυτοί άρεσαν στην ΑΕΚ

Ο αριστερός μπακ Ράφα και ο μεσοεπιθετικός Πέδρο Νούνο της Ακαδέμικα, όπως και ο κεντρικός μέσος Λουίς Κάρλος της Μπράγκα έχουν μπει για τα καλά στο μάτι της ΑΕΚ. Σενάρια για Ισπανία για Γιόχανσον

Αυτοί άρεσαν στην ΑΕΚ
Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Άλεξ Ντε Μπαρτόλο βρίσκονται στην Πορτογαλία παρακολουθώντας από την Παρασκευή υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ και ήδη έχουν ξεχωρίσει κάποιους παίκτες. 

Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», στη χθεσινή αναμέτρηση της Αρούκα με την Ακαδέμικα (2-3) σημείωσαν στα μπλοκάκια τους δύο ονόματα από τους ηττημένους: τον 20χρονο Πορτογάλο αριστερό μπακ Ράφα, που έδωσε δύο ασίστ και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος (10 συμμετοχές, 1 γκολ και 4 ασίστ φέτος), και τον 21χρονο επίσης Πορτογάλο μεσοεπιθετικό Πέδρο Νούνο, που σκόραρε χθες αλλά έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη (6 εμφανίσεις και 2 γκολ φέτος). 

Στο προχθεσινό Μπενφίκα-Μπράγκα παρακολούθησαν τον κεντρικό μέσο Λουίς Κάρλος και σύμφωνα με τη SportDay έχει ήδη γίνει επαφή με τον παίκτη που φέτος έχει 39 συμμετοχές. Ο 31χρονος Βραζιλιάνος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και εκπροσωπείται από τον Κιμ Ριμπέιρο, μάνατζερ των Σιμόες και Μπαρμπόσα. 

Σήμερα ο τεχνικός διευθυντής και ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ΑΕΚ θα δουν το Εστορίλ-Πάσος Φερέιρα, με τον 23χρονο στόπερ των γηπεδούχων, Ουμάρ Ντιακιτέ, να τους έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, όπως και ο Γιοάν Ταβάρες που όμως δεν θα παίξει λόγω τιμωρίας. 

Στο μεταξύ, Σουηδός δημοσιογράφος υποστήριξε στη Live Sport πως ενδέχεται ομάδες από την Ισπανία να κινηθούν για τον Γιάκομπ Γιόχανσον. «Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες εδώ στη Σουηδία ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Primera Division. Έχω μάθει ότι τον παρακολουθούν αρκετά από Ισπανία. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες», ανέφερε ο Ντάνιελ Κριστόφερσον και πρόσθεσε: «Νομίζω όμως ότι ο Γιόχανσον θέλει να μείνει στην ΑΕΚ, θέλει να παίξει στην Ευρώπη μαζί της πρώτα. Μετά ίσως σκεφτεί το βήμ,α για άλλη μεγαλύτερη ομάδα για να πάρει μεταγραφή».
Κλείσιμο

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης