Ώρα Super Bowl

Ώρα Super Bowl

Ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της σεζόν, ο τελικός του NFL, το γνωστό Super Bowl διεξάγεται το βράδυ της Κυριακής (01.30) και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον ολόκληρου του πλανήτη.

Ώρα Super Bowl
 Και φέτος περισσότεροι από 100 εκατομμύρια τηλεθεατές αναμένεται να παρακολουθήσουν την μάχη ανάμεσα σε Denver Broncos και Carolina Panthers, αλλά και όλα τα υπόλοιπα που συνοδεύουν το παιχνίδι, στο 50ο Super Bowl της ιστορίας.

Στο κλασικό πια, σόου στο ημίχρονο της αναμέτρησης, θα εμφανιστούν οι Βρετανοί Coldplay μαζί με την Beyonce, οι οποίοι θα διασκεδάσουν το κοινό μέχρι την επανέναρξη του παιχνιδιού.

Κλείσιμο
Ο Stoiximan.gr παρουσιάζει Infographics με ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το παιχνίδι αλλά και το show που το συνοδεύει.  Από τις κατακτήσεις των τίτλων και τα ρεκόρ των ομάδων μέχρι τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών, τα εκατομμύρια τηλεθεατών αλλά και τα απίστευτα διαφημιστικά έσοδα.

Ενδιαφέροντα στοιχεία για το Super Bowl 50

To ήξερες ότι:  

- Οι Denver Broncos έχουν 4 ήττες και καμία νίκη σε Superbowl με την πορτοκαλί εμφάνισή τους. Στο φετινό παιχνίδι θα φορέσουν την άσπρη.

- Το κόστος για 30 δευτερόλεπτα διαφήμισης στο Superbowl Ι (1967) ήταν 42.500 δολάρια. Φέτος, φτάνει τα 5 εκατομμύρια δολάρια...

Περισσότερα στατιστικά και ενδιαφέροντα στοιχεία στα Social Media του Stoiximan και το #SuperBowl50gr.

Η κορυφαία Ελληνική στοιχηματική εταιρεία προσφέρει περισσότερες από 100 πιθανές και… απίθανες αγορές για το Super Bowl.  



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης