Live: Ολυμπιακός - Πανιώνιος 3-0 (Τελικό)

Live: Ολυμπιακός - Πανιώνιος 3-0 (Τελικό)

Ο Ντουρμάζ από τα αριστερά ξέφυγε και έκανε την σέντρα. Ο Φορτούνης στόπαρε με το στήθος στην "καρδιά" της μεγάλης περιοχής και με ψυχραιμία πλάσαρε στο άκρο της εστίας του Πανιώνιου ανοίγοντας το σκορ στο 25' - Στο 71' ο Μπουχαλάκης έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στον Χατζηισαϊα και κατέληξε στα δίχτυα - Στο 29' ο Ντοσεβί με άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή χρίστηκε σκόρερ λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς

Live: Ολυμπιακός - Πανιώνιος 3-0 (Τελικό)
Με το δεξί θέλουν να ξεκινήσουν οι ερυθρόλευκοι τις υποχρεώσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς στην πρεμιέρα υποδέχονται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Πανιώνιο.

Ο Μάρκο Σίλβα επέλεξε τους Ρομπέρτο, Μιλιβόγιεβιτς, Ντα Κόστα, Φορτούνη, Μπουχαλάκη, Φινμπόγκασον, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Σιόβα, Μασουακού, Πάρντο, για την αρχική ενδεκάδα και άφησε στον πάγκο τους Καπίνο, Χάρα, Φουστέρ, Βούρο, Ντοσεβί, Καμπιάσο και Σέμπα.

Από την άλλη πλευρά ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα παραταχτεί με τους Παπαδόπουλο, Οικονόμου, Μπακασέτα, Μπουμάλ, Αργυρόπουλο, Χατζηισαϊα, Κόρμπο, Μασούρα, Σιώπη, Ρισβάνη, Ντουρμισάι, ενώ στον πάγκο θα καθίσουν οι Διούδης, Βλάχος, Ανσαριφάντ, Καθάριος, Χαλκιαδάκης, Ποζατζίδης, Μητρόπουλος.

Παρακολουθείστε live την εξέλιξη ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης