Παναθηναϊκός - Πανθρακικός 4-0

Παναθηναϊκός - Πανθρακικός 4-0

Με τους Μπεργκ, Καρέλη και Πέτρις να… οργιάζουν και μαζί με τον Ζέκα να σκοράρουν, ο Παναθηναϊκός σκόρπισε 4-0 τον Πανθρακικό και συνεχίζει να πιέζει στο φουλ στη μάχη του τίτλου

Παναθηναϊκός - Πανθρακικός 4-0
Μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις έκανε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Πανθρακικό χάρη κυρίως στην εξαιρετική παρουσία της τριπλέτας Καρέλη-Πέτριτς-Μπεργκ. 

Ιστορικό γκολ στα 15 δευτερόλεπτα από τον Έλληνα επιθετικό (δεν ακούμπησε καν αντίπαλος την μπάλα μετά τη σέντρα!), κορυφαίο παιχνίδι για τον Κροάτη που βρήκε δίχτυα στο 51 και παραλίγο … μοιραίο για τον Μπεργκ (έχασε τρία τετ α τετ πριν διαμορφώσει το τελικό 4-0). Σκόραρε και ο Ζέκα για το «τριφύλλι». 

Κλείσιμο
Το ματς 

Όταν ο Αναστασίου αποφάσιζε πως θα χρησιμοποιούσε ταυτόχρονα στη βασική ενδεκάδα Μπεργκ, Πέτριτς και Καρέλη, μάλλον ούτε και ο ίδιος περίμενε πως η επιλογή του θα τον δικαίωνε 15 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα. Οι τρεις τους συνδυάστηκαν ιδανικά με δυο πάσες και η προβολή του νεαρού Έλληνα επιθετικού έδωσε προβάδισμα στον Παναθηναϊκό. Η φόρα που δημιούργησε το γρήγορο γκολ θα μπορούσε να είχε μεταφραστεί σε… βροχή από άλλα, όμως παρά το γεγονός πως η «πράσινη» κυριαρχία ήταν αναμφισβήτητη, άλλο τέρμα δεν ήρθε. 

Τα τρία στόπερ του Πανθρακικού πέρασαν δύσκολες ώρες, αλλά πέτυχε τον Μπεγκ κάπως… σκουριασμένο! Ο Σουηδός στράικερ κέρδισε και έχασε μονομαχίες από τον πολύ καλό Εμπόου και σε τρεις περιπτώσεις έφτασε σε τετ α τετ για να νικηθεί από τον Αθανασιάδη.

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης